Авторизация
Регистрация

Автоцентр "ПАРИТЕТ" вітає скасування ПДВ і акцизного збору при імпорті електромобілів

Hyundai IONIQ Electric

Верховна Рада України прийняла поправки до Податкового кодексу, що скасовують ПДВ та акциз на ввезення електромобілів.

Автоцентр «Паритет» на Автозаводській 24 вітає скасування ПДВ і акцизного збору при імпорті електромобілів

7 грудня 2017 року Верховна Рада України прийняла поправки до Податкового кодексу, що стосуються скасування податку на додану вартість (ПДВ) та акцизу на операції з ввезення електромобілів до 1 січня 2019 року. Компанія «Паритет», офіційний дилер автомобілів марки Hyundai, вітає рішення парламентаріїв і сподівається, що прийняті норми сприятимуть подальшому розвитку сегмента електромобілів українського ринку, на якому компанія має свого представника - інноваційний електрокар Hyundai IONIQ Electric.

Hyundai IONIQ Electric

«Ми, як одна з компаній-дистриб'юторів, які офіційно ввозять в Україну електромобілі, вітаємо рішення Верховної Ради щодо скасування ПДВ і акцизу при ввезенні електрокарів. Так як даний законопроект був прийнятий відносно недавно, у нас не було часу порахувати, наскільки точно знизяться ціни на електромобілі Hyundai, але вже скоро ці цифри у нас будуть, і ми їх оприлюднимо. Сподіваюся, нові ціни на наші «зелені» моделі привернуть увагу потенційних покупців, які зацікавлені в придбанні нових, забезпечених гарантією і якісним сервісом, електромобілів », - коментує Геннадій Четверухин, генеральний директор компанії« Хюндай Мотор Україна ».

«Уже в наступному році ми будемо розглядати можливість виведення на український ринок нашого першого повністю електричного кросовера Kona. Стратегією розвитку Hyundai Motor передбачено виробництво до 2022 року 22 еко-мобілів з різними типами трансмісії. Висновок на ринок України кожною новою «зеленої» моделі - наш пріоритет, але все буде залежати від економічних умов », - уточнює Геннадій Четверухин.

Продажі IONIQ Electric в автоцентрі «Паритет» вже почалися в червні 2017 року.

IONIQ Electric - це серійний електромобіль з літій-іонним акумулятором на 28 кВт · год. Запас ходу автомобіля складає 280 км. Більш детально з технічними характеристиками, комплектаціями і цінами ви зможете ознайомитися, перейшовши за цим посиланням.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.