Авторизация
Регистрация

Bayon – новий кросовер від компанії Hyundai

new suv hyundai

Представники компанії Hyundai розповіли, як буде називатися новий кросовер, – Bayon.

Планується, що кросовер з’явиться на європейському ринку у першій половині 2021 року. Новинка стане важливою частиною наявної лінійки SUV-моделей.

Андреас-Крістоф Хофман, віце-президент компанії, сказав наступне: «Наша компанія вже зайняла високі позиції у SUV-сегменті європейського авторинку. Підтвердження цього факту – широкий модельний ряд та успішні продажі. Bayon – це «відправна точка», яка познайомить покупця з кросоверами Hyundai. Новинка покликана зміцнити наші позиції на ринку та задовольнити ще більше потреб європейських автолюбителів».

Bayon приєднається до вже випущених автомобілів у SUV-сегменті: Kona, Tucson, NEXO, Santa Fe. Він стане найновішою моделлю серед кросоверів автовиробника.

Назва автомобіля походить від французького містечка Байонна. Hyundai вирішила зробити акцент на покупцях з Європи, тому й назвала кросовер на честь одного з європейських міст. Байонна – справжній рай для любителів активного відпочинку. Така особливість повністю відповідає духу нового автомобіля.

Далеко не вперше Hyundai називає свою модель на честь населеного пункту. Наприклад, придумуючи назви для Santa Fe й Tucson, компанія використала назви міст США (в штатах Нью-Мексико та Арізона відповідно). Кросовер Kona названий на честь одного з регіонів на Гавайях. Назва NEXO розроблена за тим же принципом: автомобіль названий на честь міста в Данії.

Hyundai розкрила лише перші деталі стосовно нового кросовера. Більше інформації автолюбителі отримають найближчим часом.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.