Авторизация
Регистрация

Бренд Hyundai - європейський лідер

Автомобили Hyundai устанавливают рекорд продаж в Европе

Організація ACEA (Association des Constructeurs Europeens des Automobiles) опублікувала дані, згідно з якими автомобілі Hyundai стали лідером продажів серед європейських автолюбителів.

Зокрема, з 19 травня по 31 липня 2016 року зниженя регулярних цен на найелегантніші и технологічні новинки нінішнього сезону - New Hyundai Elantra и New Hyundai Sonata - на 30 300 грн. и 48 000 відповідно.

 

Безпрецедентний и безстрокове зниженя регулярної вартості на Santa Fe и Grand Santa Fe 2016 и 2015 модельного року!

Santa Fe F / L 2016 - ціна знижена на 63 100 грн.
Grand Santa Fe Premium 2016 - ціна знижена на 77 500 грн.
Grand Santa Fe VIP 2016 - ціна знижена на 115 200.
Santa Fe F / L 2015 - ціна знижена на 279 800.
Grand Santa Fe 2015 - ціна знижена на 172 800.
Поспішайте стати Володарем стильного, місткого и потужного автомобіля, створеня для будь-якіх доріг и готового до будь-якіх пригод!
Гарячі Пропозиції на найпопулярніші моделі Hyundai

Додатковий перевага для придбання нового Hyundai станут СПЕЦІАЛЬНІ кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків и можлівістю безпроцентної розстрочкі.

Всі Преимущества до Ваших послуг:

зручність Вибори и випробування автомобіля - тест-драйв *;
Вигідні кредитні та Лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне ТЕРИТОРІАЛЬНЕ Розташування - карта;
Працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку КЛІЄНТІВ: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можлівість оплати кредитними картами и СПЕЦІАЛЬНІ умови розстрочкі;
12 років гарантованої якості Надання послуг.
Конкретний розмір знижки Залежить від КОМПЛЕКТАЦІЇ моделі автомобіля. Автоцентр «Паритет» має право без попередня ПОВІДОМЛЕННЯ внести Зміни в умови Акції, в т.ч., но НЕ обмежуючісь, Изменить ціни и максимальний розмір зниженя цен. Акція Діє з 19.05.16 по 31.07.16. Кількість автомобілів обмежена. Ця інформація НЕ є оферту на продаж конкретного транспортного средства, за довідкамі про Актуальні ціни, технічні характеристики и наявності просимо звертатися до консультантів з продажу автомобілів (ВАРТІСТЬ дзвінків відповідно до тарифів Вашого оператора зв'язку). Акція НЕ підсумовується з іншімі пропозіціямі и акціямі автоцентру «Паритет».

* Послуга надається за Бажанов клієнта и при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» в течение 12 років є офіційнім дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та Багаторічний досвід роботи дозволяють надаті нашим Клієнтам Кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляет широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, СПЕЦІАЛЬНІ програми кредитування и лізінгу, а такоже найвігідніші цінові та акційні Пропозиції. Сервісний відділ автоцентру Сертифікований согласно стандартів Hyundai Motor Company и надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування и ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин всегда в наявності широкий асортимент аксесуарів и Додатковий устаткування, здатно задовольніті будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.