Авторизация
Регистрация

Денні ходові вогні з 01.10.2014 р

Дневные ходовые огни , купить автомобиль Hyundai в Киеве, компания

Піклуючись про своїх Клієнтів, Партнерів і всіх автомобілістів Автоцентр «Паритет» нагадує, що з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності - ближнє світло фар.

Дані дії обумовлені пунктом 9.8 ПДР України. Основна мета нового вимоги ПДР - зменшення ризику виникнення дорожньо-транспортних пригод, шляхом додаткового позначення рухомого транспортного засобу.

Автоцентр «Паритет» пропонує всім Клієнтам підвищити безпеку і комфорт експлуатації своїх транспортних засобів. Ми пропонуємо установку денних ходових вогнів, установку линзованной оптики в фари головного світла, ксенону (HID), біксенона, ксенонових ламп, біксенонові ламп і біксенонові лінз.

Додатково, для того що б підкреслити індивідуальність і неповторний стиль свого автомобіля, а також підвищити паливну економічність і термін служби головних освітлювальних приладів, ми рекомендуємо установку LED оптики.

Чекаємо Вас в Автоцентрі «Паритет»

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований за стандартами Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.