Авторизация
Регистрация

Дизайн новинки Hyundai кросовера BAYON

Дизайн новинки Hyundai кроссовера Bayon

Hyundai оприлюднила фотографії абсолютно нового кросовера в сегменті B-SUV - Bayon.

Дизайн нової моделі відображає високотехнологічний екстер'єр майбутнього кросовера. Новинка виконана в стилістиці бренду «Чуттєва спортивність» (Sensuous Sportiness), яка характеризується емоційним досвідом з інноваційними дизайнерськими рішеннями.

По всій передній частині кросовера розміщений повітрозабірник, і виконаний у вигляді вузької смуги над верхній частині бампера. Фірмові вузькі денні ходові вогні лаконічно доповнюють горизонталь, зосереджуючи увагу на ширині моделі. Масивна решітка радіатора, яка сповзає до самого низу бампера додає твердість формам автомобіля.

Дизайн нової моделі Hyundai BAYON

Передні ходові вогні відокремлені від денних ліхтарів і своїм тандемом додають в дизайн особливу й унікальну світлову архітектуру.

На задній частині нового кросовера BAYON задні ліхтарі, стрілоподібної форми, з'єднані тонкою червоною лінією. Ці дизайнерські рішення створюють ефект візуального збільшення ширини моделі, роблячи силует корми автомобіля ще більш виразною.

Абсолютно новий кросовер в сегменті B-SUV - BAYON

Вихід на європейський ринок нової моделі планується вже в цьому році, в першій половині. Детальна інформація про абсолютно новий BAYON очікується в найближчі тижні.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.