Авторизация
Регистрация

Дизайн моделей NEXO і Kona був удостоєний премії Red Dot Design Award

Red Dot Design Award 2018

Новинки від компанії Hyundai отримали нагороди на конкурсі Red Dot Design Award. Він проводиться щорічно і є важливим заходом у сфері промислового дизайну.

Обидві моделі стали переможцями в категорії «Авто і мотоцикли». Вони отримали нагороди «за інноваційний і видатний дизайн в SUV-сегменті».

Це досягнення - черговий доказ виняткової якості, відмінній функціональності і сучасності автомобілів Hyundai.

Розробляючи кросовер водневого типу NEXO, творці зробили акцент на виразності ліній і гармонійному мінімалізмі. Модель можна дізнатися по завужені подвійним фарам, які відмінно вписуються в лобову частину автомобіля. Доповнюється загальна картина ефектною радіаторної гратами, яка виготовлена ​​у вигляді класичних пісочного годинника. Ці деталі є символом технологічної розвиненості та інноваційності Hyundai. Саме в NEXO компанія вперше використовувала новітній комплекс безпеки ADAS.

Модель Kona поєднує в собі привабливий дизайн, широкий функціонал і безліч ідей для підвищення рівня безпеки. Відмінними рисами автомобіля є дах, виконана в двох кольорах, десять відтінків кузова, а також подвійні фари. До послуг власників - роботизована КПП 7DCT, агрегати Hyundai нового покоління, а також повний привід. Hyundai Kona - ідеальний варіант для жителів великого міста.

Дизайн - одне з найважливіших достоїнств автомобілів, що випускаються під брендом Hyundai. Отримання такої престижної премії 5-ий раз поспіль - показник того, що компанія завжди прагне розробляти інноваційні та - що дуже важливо - функціональні варіанти дизайну.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ»

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля – тест-драйв*;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - мапа;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС з 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг. 

*Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.