Авторизация
Регистрация

EuroNCAP оцінив безпеку Hyundai Santa Fe найвищим балом!

EuroNCAP по итогам тестов на безопасность оценил Hyundai Santa Fe 4-ого поколения наивысшим балом

Комітет EuroNCAP, який проводить тестування систем безпеки автомобілів, оцінив Hyundai Santa Fe 4-го покоління. За підсумками тестів модель отримала п'ять «зірок», що є максимальною оцінкою.

Найбільш позитивні результати автомобіль продемонстрував в категоріях «захист дорослих пасажирів» і «захист дітей». Фахівці EuroNCAP прийшли до висновку, що Santa Fe відповідає найсуворішим стандартам безпеки.

Віце-президент Hyundai Motor Europe Андреас-Крістоф Хофманн заявив: «Високі бали від комітету EuroNCAP, яких удостоїлася модель Santa Fe, доводить, що цей автомобіль відповідає сучасним стандартам безпеки і побажанням наших покупців. Це підтвердження того, що наша компанія рухається в правильному напрямку, розробляючи інноваційні, високотехнологічні системи безпеки ».

Комітет EuroNCAP оцінив Hyundai Santa Fe 4-го покоління 5 зірками

Нове покоління Santa Fe обладнано сучасним комплексом безпеки і допомоги водієві SmartSense. У цей комплекс входить система запобігання фронтального зіткнення (FCA), система стеження за втомою водія (DAW), система моніторингу об'єктів в «сліпих» зонах (BCW) і запобігання зіткненню при русі заднім ходом (RCCW). Крім того, модель оснащена інноваційною системою визначення задніх пасажирів (Rear Occupant Alert), яку першої в світі запровадила компанія Hyundai. За безпеку водія і пасажирів при виході з авто відповідає система Safety Exit Assist. Вона не дозволяє відкрити двері, якщо ззаду до автомобіля наближається об'єкт.

Santa Fe має шість подушок безпеки. Творці подбали і про пасивної безпеки: кузов на 57% складається з стали гарячого штампування, яка має підвищену міцність. Завдяки застосуванню даного матеріалу вдалося підвищити жорсткість каркасної конструкції на 15,4%.

Santa Fe - не перший автомобіль Hyundai, який отримав високі бали від комітету EuroNCAP. Перш визнання удостоювалися такі моделі, як Tucson, i30, Kona, IONIQ і NEXO.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.