Авторизация
Регистрация

EuroNCAP оцінив рівень безпеки Hyundai Kona найвищим балом.

Hyundai Kona EuroNCAP

Нова модель від компанії Hyundai удостоїлася п'яти «зірок» від комітету EuroNCAP.

Нова модель від компанії Hyundai удостоїлася п'яти «зірок» від комітету EuroNCAP. Це максимальний показник. Подібне досягнення доводить, що Kona - один з лідерів в своєму сегменті в плані надійності і безпеки. Новинка отримала гідні оцінки в наступних категоріях: захист пасажирів, дітей, а також захист пішоходів. Крім того, експерти поставили високий бал за відповідність авто суворим критеріям безпеки EuroNCAP.

Kona

«Чудові оцінки, отримані кросовером від фахівців, підтверджують той факт, що наш автомобіль відповідає передовим стандартам безпеки. Надійність Kona - то, чого очікували потенційні покупці від цієї моделі. Ми ще раз довели, що не тільки пропонуємо інноваційні рішення в сфері автомобілебудування, а й робимо наші технології доступними для широкого загалу »- так прокоментував успіх HyundaiKona Томас Шмідт, операційний директор компанії.

Kona

Щоб Kona відповідала суворим критеріям безпеки, ми оснастили модель комплексом Hyundai SmartSense ™ .Він являє собою сукупність систем допомоги водієві, а також систем активної безпеки. У списку використовуваних систем є наступні:

· DAW - система, яка контролює рівень втоми водія;
· LKA - система, яка допомагає тримати авто в обраній смузі руху;
· FCA - система, яка б знизила ризик лобового зіткнення;
· BCW - система контролю об'єктів, які знаходяться в «сліпих» зонах.
Публіка побачила Hyundai Kona в червні 2017 року. Презентація була проведена в південнокорейському місті Сеул. Модель відразу була визнана новим і вельми незвичайним представником сегмента B-SUV. Сміливий, привабливий дизайн автомобіля дає зрозуміти, в якому стилі будуть створюватися такі кросовери від компанії Hyundai Motor.

На українському ринку Kona буде представлена ​​в двох варіаціях: з двигуном 1,6 л і 1,0 л. Обидва варіанти мають турбонаддув. Є можливість вибрати також привід: повний або передній.

Салон Kona

В останні місяці 2018-го вітчизняні автолюбителі, ймовірно, зможуть придбати повністю електричну версію кросовера. Вся інформація про комплектації і вартості автомобіля буде оголошена перед початком продажів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.