Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai і стартап MDGo проведуть модернізацію систем безпеки авто

Компания Hyundai и стартап MDGo проведут модернизацию систем безопасности авто

Компанія Hyundai і стартап MDGo хочуть впровадити в серійні моделі компанії Hyundai системи безпеки нового покоління

Представники Hyundai Motor Company оголосили про початок спільної роботи з MDGo. Це стартап з Ізраїлю, що спеціалізується на медичних технологіях, в яких застосовується штучний інтелект. Метою кооперації є впровадження в серійні моделі компанії Hyundai систем безпеки нового покоління. Планується, що вони допоможуть знизити смертність в результаті ДТП. Нові системи після аварій будуть сповіщати медичні служби про тяжкість отриманих травм. Завдяки даній інформації лікарі, ще перебуваючи в дорозі до місця події, зможуть розробити схему надання допомоги потерпілим.

Hyundai и MDGO улучшат безопасность авто
 
Технологія оцінки ступеня тяжкості травм від ізраїльського стартапу MDGo базується на складному алгоритмі, який в режимі реального часу оцінює стан здоров'я водія і пасажирів. Після ДТП система оповіщає медичні установи про травми, які були отримані.
 
Автомобілі Hyundai, використовуючи мережу датчиків і технологію MDGo, зможуть відправляти в разі ДТП інформацію про спрацювали системах безпеки і характер травм, отриманих водієм або пасажирами. Завдяки новій системі лікарі отримають «золотий час» - відрізок часу, протягом якого медична допомога дає найбільший ефект, і ризик летального результату набагато нижче.

Янгчен Чи, головний спеціаліст по інноваційним технологіям Hyundai, заявив: «Технологія MDGo володіє унікальною системою аналізу, яка націлена на підвищення рівня безпеки людей, що знаходяться в автомобілі. Завдяки оснащенню моделей Hyundai цією технологією ми дозволимо медичним фахівцям більш ефективно надавати допомогу постраждалим в ДТП ».

Системі потрібно всього сім секунд, щоб переслати дані про стан водія, пасажирів і автомобіля. Технологія відправляє медичним установам детальний аналіз отриманих травм. Штучний інтелект постійно навчається: у систему вносяться дані про сценарії реальних ДТП і наслідки, які передаються медичними службами.

Співпраця з MDGo позитивно позначиться на пасивних і активних системах безпеки автомобілів Hyundai. Інформація, зібрана системою про сценарії ДТП, дозволить виробнику змінювати конструкцію авто для досягнення найвищого рівня безпеки водія і пасажирів.

Впровадження даної технології є частиною стратегії Hyundai «Свобода пересування». Її мета - зниження кількості ДТП та зменшення впливу аварій на водія і пасажирів. Це не перша новинка, яка впроваджується в автомобілі Hyundai в рамках даної стратегії. Раніше компанія представила подушки безпеки, уберегающие пасажирів і водія при повторному зіткненні, а також систему, яка в режимі онлайн передає інформацію про стан водія (пульс, тиск) медичним установам.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.