Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai була удостоєна двох нагород Future Mobility of the Year Awards 2020

Hyundai была удостоена двух наград Future Mobility of the Year Awards 2020

Нагороду отримав вбудований електросамокат і вантажний автомобіль HDC-6 NEPTUNE, що працює на водні.

У конкурсі Future Mobility of the Year Awards компанія Hyundai здобула подвійний успіх. Ця нагорода вперше була вручена в 2019 році. Її засновником є ​​Інститут передових технологій Кореї (KAIST).

Дана премія вручається компаніям, які роблять вагомий внесок у сферу екологічного транспорту і мобільності майбутнього. В цьому році в категорії «Особистий транспорт» перемогу здобув електросамокат від Hyundai. Вантажна модель HDC-6 NEPTUNE була визнана кращою в номінації «Комерційний і громадський транспорт». Кандидатів оцінювало журі, що складається з 16 чоловік, включаючи журналістів з найвідоміших автовидань. Вони представляють 11 країн. В цьому році в конкурсі брало участь 71 транспортний засіб. Журі відзначило, що компанія Hyundai впроваджує найсучасніші технології і сервіси, які сприяють реалізації концепції мобільності майбутнього.

Вантажний автомобіль Hyundai HDC-6 NEPTUNE  що працює на водні

Вперше модель HDC-6 NEPTUNE була представлена ​​громадськості в листопаді 2019 року. Презентація була проведена в рамках Північноамериканської транспортної виставки. В якості базису дизайнери використовували знамениті експреси, які були «в ходу» в 30-их роках минулого століття. Вантажівка є втіленням ідеології компанії, яка має на увазі «нуль викидів». Hyundai поступово переходить на комерційні авто, які зовсім не шкодять екології. HDC-6 NEPTUNE - яскравий приклад. Тенденція екологічно чистих автомобілів в подальшому буде тільки набирати хід. У тому числі і тому журі конкурсу віддало перевагу даної вантажної моделі. Була відзначена інноваційна система водневих паливних елементів.

Чи Санг Юп, глава дизайнерського центру Hyundai, зазначив наступне: «Концепція даної моделі є індикатором технологічного досконалості і високого статусу нашої компанії в сфері екологічного транспорту. Футуристичні дизайнерські рішення втілюють споживчу цінність і наше бачення мобільності майбутнього ».

Вбудований електросамокат Hyundai отримав нагороду Future Mobility of the Year Awards 2020

Вбудований електросамокат було презентовано в 2017 році в рамках виставки CES. Він являє собою практичне опціональнее доповнення до авто майбутнього. Незабаром електричний самокат буде інтегруватися в моделі автовиробника. Його батарея заряджається під час їзди автомобіля. Самокат - відмінне рішення для руху в межах міста (такий рух прийнято називати «мобільністю останньої милі»). Журі конкурсу оцінили і саме рішення, і найвищий клас збірки самоката.

Хен Дон Чжин сказав: «Електричний самокат дарує власникові комфорт і мобільність. Даний транспортний засіб створив новий стандарт в сфері індивідуальної мобільності».

Грудень 2019 року став знаковим для компанії. Було презентовано «Стратегію 2025». Відповідно до неї, одна з головних задач Hyundai - розробляти мобільні інтелектуальні рішення. Очікується, що в майбутньому виробник стане ключовим провайдером інтелектуальних послуг мобільності. До 2025 року Hyundai планує увірватися до трійки світових виробників електрокарів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.