Авторизация
Регистрация

Hyundai i10 - увірвався в лідери продажів в A-класі

Лідером продажу в А-класі - Hyundai i10

За підсумками продажів у листопаді 2021 року лідером продажу в А-класі став Hyundai i10.

Було продано 48 автомобілів, які становили 51,06% частки ринку у зазначеному сегменті. Можна з упевненістю сказати, що ці показники значимі, оскільки вихід моделі на український ринок був зовсім недавно, цієї весни. За короткий час український покупець відзначив для себе в i10 такі переваги, як: спортивний дизайн, двигун та трансмісії, активні системи безпеки та комфорту, місткість багажного відділення та звичайно компактність автомобіля. Всі ці переваги чудово підходять для використання автомобіля як у мегаполісах, так і в маленьких містах.

Абсолютно новий Hyundai i10 у максимальній комплектації пропонує користувачам найкращу в класі мультимедійну систему з 8-дюймовим сенсорним екраном, а також підтримкою програм Apple CarPlay та Android Auto.

Модель i10 пропонує на вибір два економічні бензинові двигуни на 1 л або 1,2 л, а також доступні на вибір трансмісії: 5 ступінчаста механічна або роботизована коробки передач.

Дізнатись більше про новинку можна в автоцентрі ПАРИТЕТ за телефоном: (067) 247-85-67.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.