Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor на Франкфуртському автосалоні: оновлений i10 і нові концепти електрокарів

Hyundai Motor на Франкфуртском автосалоне

Оновлений i10 і нові концепти електрокарів Hyundai Motor на Франкфуртському автосалоні

10 вересня в німецькому Франкфурті стартував Міжнародний автосалон. Компанія Hyundai Motor продемонструвала публіці концепцію Style Set Free, яка включає в себе нові моделі і концепти авто, фешн і соціальні проекти.

Hyundai «45»: новинка в світі електрокарів

New Hyundai 45 Concept

«45» - це інноваційний концепт автомобілів з електричним двигуном, який є квінтесенцією нового підходу автоконцерну до «зелених» моделям. Новий концепт був названий на честь автомобіля Pony Coupe, який і по сьогоднішній день вважається одним з найпопулярніших в модельному ряді Hyundai. Даний автомобіль був випущений саме 45 років тому. Але справа не тільки в рік випуску. При створенні нового концепту фахівці Hyundai надихалися стилістикою Pony Coupe. Вона, в свою чергу, «ввібрала» в себе дизайнерські рішення, які використовуються при створенні літаків 1920-их років. Це течія була дуже популярним в 1970-их, за часів, коли розроблялася модель Pony Coupe. Також 45 - це кут, під яким знаходяться передня і задня частина нових електромобілів від Hyundai.

Основний акцент дизайнери зробили на простоті і мінімалізмі. Так Hyundai підкреслює прогресивність дизайнерських рішень і демонструє розвиток стилістичної концепції Sensuous Sportiness ( «Чуттєва спортивність»). Під «чуттєвістю» мається на увазі емоційна складова, яку власникам забезпечує сучасний дизайн автомобіля. «Спортивність» - це використання сучасних рішень в плані мобільності, які гармонійно доповнюють дизайнерські рішення.

Концепт відрізняється наявністю наступних компонентів: трехпроекціонная решітка радіатора, фари головного світла і задні ліхтарі «kinetic cube», розсувні двері з механізмом відкриття Dynamic Daylight Opening (DLO), світлодіодні індикатори рівня заряду батарей на нижніх частинах передніх дверей, система камер кругового огляду Camera Monitoring System (CMS).

Головне завдання, яке поставили перед собою творці при розробці інтер'єру, - досягти максимальної функціональності і персоналізації. Салон автомобіля люди, що знаходяться всередині, можуть налаштовувати під себе як завгодно. При цьому можна створити найбільш зручну конфігурацію для авто, керованого водієм, або рухається в автономному режимі. Сидіння електрокара виготовлені в ергономічному стилі з дерева, шкіри та текстилю. Цікаво, що передні сидіння можуть обертатися.

Мотори електрокара вбудовані в оригінальні колеса. Своїм дизайном вони, по-перше, доповнюють ефектний зовнішній вигляд моделі, і по-друге, покращують аеродинамічні властивості авто. Батареї вбудовані в днище.


Дебютний спортивний електромобіль від Hyundai - Veloster N ETCR

New Veloster N

Дана модель створена на базі спортивного авто Veloster N. Новий електрокар буде використовуватися в заїздах гоночного турніру ETCR, який пройде в наступному році. Створенням автомобіля займається німецький підрозділ Hyundai Motorsport, розташоване в місті Альценау. Роботи були розпочаті в листопаді 2018 року.

Відмінні риси нової моделі - великий спойлер, унікальна ліврея і аеродинамічний обвіс, розташований по всьому периметру кузова авто. Модель має середньомоторну компоновку, задній привід і батарею на 65 кВт ∙ год. Решта технічні характеристики будуть оприлюднені пізніше.

Спеціальний варіант Hyundai i30 N Project З - для тих, хто любить швидкість.

i30 N-line Project C

Даний автомобіль також привернув багато уваги на франкфуртському автосалоні. Він розроблений на базі найбільш потужного i30 N. Новий автомобіль володіє наступною «начинкою»: бензиновий турбодвигун на 2 літри з потужністю 275 кінських сил і обертовим моментом в 378 Н ∙ м. Мотор пов'язаний з шестиступінчастою "механікою". КПП оснащена оптимізованим механізмом перемикання швидкостей. Новий автомобіль розганяється до 100 км / год за 6 секунд. Гранична швидкість спеціального Hyundai i30 N Project З дорівнює 250 км / год.

Акцент був зроблений також на керованості. Автомобіль добре входить в круті повороти і забезпечує комфортне водіння на високій швидкості. Творцям вдалося домогтися такого ефекту завдяки установці спортивних амортизаторів і вкорочених пружин.

Хорошої керованості сприяє також зменшена маса авто: нова модель на 50 кг легше, ніж колишній Hyundai i30 N. Вся справа в оригінальному обваження: він виготовлений з карбону, включаючи задній дифузор і капот.

Усередині авто знаходиться велика кількість спортивних елементів: передні крісла від Sabelt з вираженою бічною і поперекової підтримкою, укорочений важіль перемикання передач з алюмінію, спортивне кермо з алькантари.

Hyundai i30 N Project З - лімітована версія. Буде виготовлено 600 автомобілів, які можна буде придбати виключно на європейському ринку.

Hyundai i10 N Line: ще емоційніше, ще стильніше.

New i10 N

Нещодавно компанія представила стандартну версію автомобіля i10, але на цьому новинки не закінчилися. На автосалоні в Німеччині публіці був представлений спортивний варіант даного авто - i10 N Line. ця модель поєднує в собі сучасні системи безпеки, відмінну динаміку, привабливий дизайн і підвищений рівень комфорту.

У нового авто є змінені бампери ззаду і спереду, решітка радіатора з вбудованими в неї світлодіодними смужками ходових вогнів, легкосплавні 16-дюймові диски, виконані в унікальному дизайні. На радіаторних гратах розміщений логотип моделі N Line. Також автомобіль відрізняється червоними вставками в екстер'єрі: наприклад, на задньому і передньому бамперах. У дизайні творці зробили акцент на варіативності: є шість варіантів кольору кузова. Покупець також може вибрати 2-кольоровий дах.

Відмінні риси інтер'єру: унікальний кермо і важіль коробки передач з логотипом серії «N», спортивні крісла з великою поперекової і бічною підтримкою, педалі, зроблені з алюмінію.

Придбати новий автомобіль можна буде влітку 2020 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.