Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor планує презентувати електричний спорткар

Hyundai планирует презентовать электрический спорткар

HMC спільно з Hyundai Motorsport розробили свій новий гоночний автомобіль з електродвигуном.

Прототип заявленого спорткара, який розробляється в підрозділі Hyundai Motorsport, вже тестують і незабаром буде представлений в Франкфурті на Міжнародному автосалоні (IAA).

Для посилення інтересу до даної розробки Hyundai Motor випустила відеоролик даного гоночного спорткара з електродвигуном.

 «Ми всі, в тому числі і Hyundai Motorsport, вступаємо в нову еру. Тривалий час команда фахівців в Альценау зосереджено працювала над спорткаром з електродвигуном. Вже скоро ми будемо готові поділитися результатами нашої роботи. Нова модель на електротязі в Hyundai Motorsport відкриває новий етап для нашої компанії. Всі наші розробки в області автоспорту, тісно взаємопов'язана з тенденціями та інноваціями в автопромисловості», - сказав директор команди Hyundai Motorsport, Андреа Адамо.

Презентацію першого електричного спорткара Hyundai проведуть на початку осені на Міжнародному автосалоні в місті Франкфурт.

Відомо, що Hyundai Motorsport ще з 2015 року розробила кілька спортивних моделей на базі стандартних автомобілів Hyundai. Одна з яких - модель i20 Coupe WRC використовується командою Hyundai Motorsport в Чемпіонаті світу з ралі WRC.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.