Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai Motor показала тизер SUV-концепту Vision T

Компания Hyundai Motor показала тизер SUV-концепта Vision T

Компанія Hyundai Motor показала тизер SUV-концепту Vision T

Концепт нової моделі автомобіля від Hyundai під назвою Vision T Plug-in Hybrid був оприлюднений 18 листопада. Станеться це на виставці AutoMobility LA. Однак компанія Hyundai вже встигла заінтригувати шанувальників ескізами і ВІДЕОтізер. Це черговий, вже 7-ий за рахунком представник концепції Sensuous Sportiness, якої дотримується автовиробник. Концепт є плодом роботи відділу Hyundai Design Center.

Компания Hyundai Motor показала тизер SUV-концепта Vision T | Автоцентр Паритет

Керівник Hyundai Global Design Center Сан Юп Лі сказав наступне: «По-перше, наше завдання - використати тільки інноваційні рішення. По-друге, ми намагаємося додавати в наші продукти емоційну складову. Все це дозволяє робити дизайнерська концепція Sensuous Sportiness ».

Концепт Vision T має на увазі використання гібридної установки, що підтримує опцію підзарядки.

дух динаміки

Концепт має наступні підтемами: «Трансцендентні взаємодія» і «Параметрична фантазія». Кожен елемент дизайну є невід'ємним «гвинтиком» єдиного цілого. Світло, потрапляючи на рельєфну поверхню кузова, ефектно відбивається, створюючи відчуття напруженості. Vision T взяв деякі риси від інших концептів: наприклад, зовнішній вигляд освітлювальних елементів Hidden Signature Lam ми вже бачили в Grandeur і Le Fil Rouge.

Особлива радіаторна решітка

Освітлення - не єдина відмітна риса концепту. Модель буде оснащена гратами радіатора динамічного типу (Parametric Air Shutter). Її елементи знаходяться в закритому положенні, коли автомобіль стоїть на місці. Під час їзди кожна клітинка рухається певним чином. Завдяки такому ефекту вдається домогтися чудової аеродинаміки, що, в свою чергу, знижує кількість палива, що витрачається.

 

Нагадаємо, що повноцінна презентація нового концепту пройде в рамках лос-анджелеської виставки AutoMobility 18 листопада.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.