Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor показав новий дизайн для абсолютно нового i20

Hyundai Motor показал новый дизайн для совершенно нового i20

Перший тизер абсолютно нового i20 розкриває абсолютно новий дизайн

  • Перша в Європі модель, в якій реалізований мову дизайну Hyundai «Чуттєва спортивність».
  • Світова прем'єра абсолютно нового i20 на Женевському автосалоні в березні 2020 року

Hyundai Motor продемонстрував абсолютно новий i20 5 лютого 2020 року в місті Оффенбах, роблячи акцент на тому, що у нього буде зовсім новий дизайн, і що це буде перший автомобіль в Європі, в якому буде використовуватися новий вид дизайну Hyundai: «Чуттєва спортивність».

Hyundai презентовала дизайн нового i20

Чуттєва спортивність характеризується гармонією між чотирма основними елементами: пропорцією, архітектурою, стилем і технологією. Мета цього дизайнерського напрямку - привнести інстинктивну красу в автомобілі Hyundai, створивши емоційну цінність і надавши їм особливий вид.
Попередні зображення показують, що новий i20 буде виглядати більш спортивно і динамічно. Каскадна решітка спереду, що йде горизонтально в сторони, призводить до характерного широкому і низькому корпусу. Крім того, унікальна світлова підпис підкреслює елегантність нового i20. Жирна лінія символів на бічній частині кузова підкреслює спортивні пропорції і маневреність автомобіля. Задня частина доповнена горизонтальним заднім ліхтарем, який плавно сполучений із заднім склом.

Горизонтальні леза, що закривають приладову панель, є справжньою іконою нового інтер'єру i20. Гладка обробка підкреслює ширину передньої панелі і акуратно маскує вентиляційні отвори. Щоб ще більше підвищити елегантність і естетику інтер'єру, новий цифровий кластер і головна центральна панель об'єднані разом і оснащені двома 10,25-дюймовими екранами.

Абсолютно новий i20 буде представлений на Женевському автосалоні в березні 2020 року. Більш детальна інформація буде опублікована найближчим часом.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.