Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor була відзначена 3 нагородами від Red Dot Award 2020

Red Dot Award наградил компанию Hyundai Motor тремя наградами в номинации «Концептуальный дизайн»

Престижний міжнародний конкурс в області дизайну Red Dot Award нагородив компанію Hyundai Motor трьома нагородами в номінації «Концептуальний дизайн», і присвоїв звання «Кращий з кращих» концепту Prophecy.

Нагороду «Кращим з кращих» отримав прототип електричного автомобіля під назвою - Prophecy. Нагороди в номінації «Концептуальний дизайн» було присвоєно концепт-кару 45 і прототипу вантажівки Neptune.

Автомобільні проекти «Prophecy» і «45» будуть включені в модельний ряд недавно представленого бренду IONIQ, під ім'ям якого планується виробляти електричні автомобілі.

Prophecy отримав нагороду «Кращий з кращих» в номінації «Концептуальний дизайн»

Концепт Prophecy - являє собою передовий електричний автомобіль Hyundai з обтічним дизайном і фірмовим стилем концепції «Чуттєва спортивність». Prophecy має ідеальні архітектурні форми, аеродинамічні лінії і подовжену колісну базу з низьким обвісом. Дизайнерському центру Hyundai вдалося створити футуристичний електрокар Prophecy, який з легкістю отримав нагороду «Кращий з кращих» в номінації «Концептуальний дизайн».

Концепт-кар 45 отримав нагороду в номінації «Концептуальний дизайн»

Концепт-кар 45, був представлений в 2019 році до 45-річчя першого дизайнерського проекту Hyundai - Pony Coupe. Цей автомобіль є яскравим представником нової ери дизайну Hyundai. Конструкція прототипу під назвою 45 має схожість з літаками 20-х років своєю аеродинамічною і легкою будовою. Кути кузова в стилі «монокок» нахилені на 45 градусів і створюють ромбоподібний силует з обох сторін автомобіля.

Прототип комерційної електричної вантажівки Neptune, який працює на водневих паливних елементах, спроектували під враженнями від мальовничості експресів часів 40-50хх років, які вважаються еталон в дизайні поїздів. Neptune уособлює ідею майбутнього Hyundai - екологічна мобільність та водневе суспільство.

Neptune отримав нагороду в номінації «Концептуальний дизайн»

«Усі нагороди Hyundai в конкурсі Red Dot Award підтверджують світове визнання філософії електромобілів Hyundai. Ми завжди прагнемо створити близький емоційний зв'язок між людиною і їхнім автомобілем, додаючи цінності в життя наших клієнтів. Концепт-кар Neptune є так званим послом, в розробці технології паливних елементів для електромобілів наступного покоління. Концепт втілює глобальне бачення компанії та вагу Hyundai Motor для споживача в якості лідера світової індустрії водневого транспорту», - сказав Лі СангЮп, старший віце-президент і глава Глобального дизайн-центру Hyundai.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.