Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai презентувала абсолютно новий Tucson, який має найкращі характеристики в своєму сегменті

Компания Hyundai представила совершенно новый внедорожник Tucson

Нещодавно був представлений новий компактний позашляховик Tucson. Це автомобіль 4-ого покоління сегменту C-SUV, який є глобальною моделлю. Покупці зможуть вибрати колісну базу з двох варіантів: короткої та довгої.

Вихід на ринок абсолютно нового позашляховика Tucson є важливою подією для компанії. Вперше автомобіль був представлений в 2004 році. За 16 років вдалося продати більш ніж 7 мільйонів авто. Автовиробник планує привернути увагу покупців найкращими цифровими опціями в своєму класі, ефектним геометричним дизайном і великою місткістю. Крім того, акцент був зроблений на економічності. При відмінній динаміці позашляхових «спалює» невелику кількість палива.

Томас Шемерові, віце-президент компанії, сказав: «Ми з великим задоволенням представляємо новий варіант легендарного автомобіля. Він є втіленням трансформації позашляховиків нашого бренду. Вихід цього авто – це поява нових стандартів в сегменті. У ньому гармонійно поєднуються продуктивність, дизайн, технологічність і функціональність».

Презентація автомобіля пройшла в інтернеті. Причина – пандемія коронавіруса, яка не дозволяє проводити масові заходи. Побачити презентацію можна було на офіційному сайті компанії, в соціальних мережах і на каналі Hyundai Сhannel, який недавно почав свою роботу. Його можуть переглядати власники Smart TV.

Просторість, параметричний та динамічний дизайн екстер’єру

Візуально новий Tucson – це втілення нової ідентичності автовиробника, яка називається «параметрична динаміка».

Технологічність дизайну краще всього видна в оновлених денних ходових вогнях (DRL). Вони інтегруються в радіаторну решітку, виглядаючи дуже гармонійно. Доки ходові вогні вимкнені, їх не видно. Задні ліхтарі виконані за такою ж системою. Логотип компанії розмістили трохи вище: він вбудований в скло дверей багажника. Склоочисник тепер розташовується під спойлером.

Розроблений дизайн має назву INTERSPACE. Він покликаний створювати атмосферу комфорту, динамічності. Автомобіль має три ключові характеристики: інформаційність, технологічність і місткість.

Двері відмінно поєднуються з передньою панеллю. Інтегрований мультимедійний екран опускається на центральну консоль. Для створення деталей використовуються високоякісні матеріали. Дизайнери надали перевагу нейтральним кольорам.
У порівнянні з попередніми варіаціями новий позашляховик отримав наступні опції: вентиляційну систему multi-air, вертикальний сенсорний монітор на 10,25 дюйма, який не має хард-кнопок, а також відкриту цифрову панель приладів.
Автомобіль оснащений багажником на 622 літри. Це дуже хороший показник для моделей даного сегменту.

Функціонал новинки

Автолюбителі зможуть вибрати двигун з великого списку доступних варіантів. Тут є як класичні агрегати, що працюють на дизельному паливі та бензині, так і новітні гібридні варіанти.

Для прикладу, турбований агрегат на 1,6 літра в «гібриді» має 160 к.с., а в електроваріанті – 230 к.с.

Hyundai не відхиляється від сучасних тенденцій: компанія зробила акцент на малій кількості викидів та економічності автомобіля. Мотори мають систему, яка контролює тривалість відкриття клапанів. Завдяки її наявності позашляховик має високий рівень енергоефективності.

Модель оснащена повним приводом HTRAC. Завдяки їй автомобіль без проблем рухається в будь-яку погоду по будь-яким дорогам. Система надає водієві можливість вибирати не тільки серед класичних режимів режими («Еко», «Комфорт» і так далі), але й серед специфічних: «Сніг», «Бруд», «Пісок».

Безпека також на рівні: кросовер оснащений системою SmartSense. Вона допомагає утримувати автомобіль в обраній смузі руху, гальмує при виявленні пішохода, відстежує сліпі зони, гарантує повний круговий огляд людині за кермом. Крім того, комплекс полегшує парковку, автоматично перемикає світло на дальній або ближній, гарантує безпечний вихід з автомобіля й стежить за втомою водія. Також автомобіль оснащений адаптивним круїз-контролем.
Найкращий у класі цифровий досвід

Авто створено для широкої аудиторії, тому воно може задовольнити будь-яку потребу власника.

Завдяки системі «Цифровий ключ» контролювати позашляховик можна просто зі смартфону. Наприклад, на відстані можна заводити і глушити автомобіль, керувати кліматичною системою, блокувати авто і розблоковувати.

Авто оснащене повноконтактним екраном з діагоналлю 8 дюймів. Є опція голосових команд. У автомобілів топових комплектацій є дисплей на 10,25-дюймів. Система оснащена Apple CarPlay® і Android Auto®. Підтримується підключення одночасно двох смартфонів.
Завдяки опції car-to-home можна контролювати розумну побутову техніку, перебуваючи всередині авто.

Вперше буде використана система, яка контролює якість повітря всередині салону. Вона аналізує його і при необхідності очищає, мінімізує ризик появи цвілі.
Українці зможуть купити новинку на початку 2021 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.