Авторизация
Регистрация

Оголошуємо ціни на новий Hyundai TUCSON

Новый Hyundai Tucson 2021

Найбільш очікуваний автомобіль року, повністю новий Hyundai TUCSON стане доступним українському покупцеві вже в лютому.

Власника кросовера очікують революційні рішення з точки зору технологій і дизайну. Покупець зможе вибрати двигун з великого переліку варіантів: від нової гібридної версії до класичних двигунів на дизелі і бензині. Вартість нового Tucson стартує від 702 300 гривень.

Екстер'єр нового кросовера - втілення дизайнерської еволюції Hyundai і ідентичності компанії. Зовнішній вигляд новинки самі творці називають «параметричної динамікою». Це перший SUV Hyundai, створений згідно з філософією бренду «чуттєва спортивність». Унікальність автомобіля підкреслюють межі, які візуально нагадують діаманти. Доповнюють ефектний образ кросовера легкосплавні диски діаметром в 19 ". Їх ексклюзивний дизайн гармонійно поєднується з іншими деталями екстер'єру.

Екстер'єр новго Хюндай Тусан 2021

Творці внесли в зовнішній вигляд нотки інноваційності. Це видно по денним ходовим вогнів, які інтегровані в радіаторну решітку. Коли вогні вимкнені, вони непомітні. Задні ліхтарі зроблені за таким же принципом.

Hyundai вирішили внести кардинальні зміни в авто не тільки зовні, але і всередині. Інтер'єр створює атмосферу елегантності, комфорту, легкості. Тут поєднується мультимедіа, простір і сучасні технології. Серед доступних опцій - 10,25-дюймовий full touch монітор мультимедіа-системи, цифрова приладова панель з 10,25-дюймовим екраном, новітня технологія обдування multi-air.

Деталі, які вказують на преміальність моделі: панорамний дах, контурне підсвічування, оббивка зі шкіри. Вишенькою на торті є Shift-by-Wire, тобто кнопковий селектор електронного перемикання швидкостей.

Інтер'єр кросовера Хюндай Туксон 2021

В якості основи для автомобіля використана платформа N3, яка забезпечує більше комфорту і вільного простору всередині. Габарити кросовера: довжина - 4500 мм, ширина - 1865 мм, висота - 1650 мм, колісна база - 2680 мм.

Розробники подбали про високий рівень безпеки водія і пасажирів. Його забезпечують такі опції: система відеомоніторингу «сліпих» зон (Blind-Spot View Monitor), асистент запобігання зіткнень в «сліпих» зонах (Blind-Spot Collision Avoidance), асистент запобігання перехресного зіткнення при русі задом (Rear Cross-trafic Collision-avoidance Assist), система попередження для безпечного виходу з авто (Safe Exit Warning). «На борту» є 7 подушок безпеки. Tucson - перша модель автомобільних брендів, яка обладнана подушкою безпеки, що виключає ризик зіткнення водія з пасажиром, що сидить спереду.

Покупець зможе вибрати з чотирьох комплектацій: Express, Dynamic, Elegance, Top. Зазвичай, будуть поставлені варіації з переднім і повним приводами.

Бензиновий 2.0 MPi двигун має потужність 156 к.с. і комплектується 6-ступеневою механічною чи автоматичною КПП. Бензинова версія нового Tucson стартує з комплектації Express вартістю від 702 300 грн.

Дизельний мотор 1.6 TCi має потужність 136 к.с. Він працює в парі з автоматичною КПП 7DCT. Дизельними агрегатами оснащуються кросовери починаючи з версії Dynamic. Ціна такого авто стартує від 884 900 гривень.

Хюндай Тусан гібрид

Вперше модель TUCSON отримала гібридної мотор на 230 "конячок". Він працює в парі з 6-ступінчатою автоматичною КПП. Ціна авто, оснащеного таким мотором - 1 006 000 гривень.

На новий кросовер поширюється гарантія: 5 років або 100 000 кілометрів пробігу.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.