Авторизация
Регистрация

«Автомобіль 2021 року» і ще п'ять нагород - в активі компанії Hyundai

«Автомобиль 2021 года» - модель IONIQ 5

Премія Auto Express New Car Awards 2021 принесла бренду Hyundai великий успіх. Найбільш знакове досягнення - звання «Автомобіль 2021 року», яке отримала модель IONIQ 5.

До того ж, фахівці відзначили окремо дизайн авто, а також назвали його найкращим в категоріях «Кращий середньорозмірний корпоративний автомобіль» і «Кращий преміальний електрокар». Свою порцію визнання отримав TUCSON: він був визнаний кращим середньорозмірним позашляховиком і i20 N, якого експерти назвали «гарячим хетчбеком».

У даній премії беруть участь авто, які продаються на ринку Великобританії. Захід проводиться щорічно. Вперше воно пройшло в 1993 році. Журі складається з оглядачів автомобільного видання Auto Express. Голова експертної групи - головний редактор цього ж видання Стів Фаулер.

Він сказав наступне: «Те, що серійне авто IONIQ 5 буде справжнім проривом, ми зрозуміли відразу після ознайомлення з Concept 45. Дана модель - приклад візуальної привабливості, унікального стилю і найвищої якості. Компанія Hyundai вже раніше довела, що є одним з ключових представників ринку електрокарів, але, випустивши IONIQ 5, вони перевершили самі себе. Це чудова модель! ».

Премія Auto Express New Car Awards 2021 принесла бренду Hyundai великий успіх

Авто отримало нагороди в номінаціях «Автомобіль року 2021», «Кращий середньорозмірний корпоративний автомобіль», «Кращий преміальний електрокар» і Премію за дизайн

Творцям вдалося домогтися футуристичного зовнішнього вигляду завдяки використанню інноваційної платформи Electric Global Modular Platform (E-GMP). Вона, крім усього іншого, гарантує збільшений запас ходу, прискорену зарядку, поліпшену керованість. До того ж, застосування такої платформи дозволило розширити простір усередині автомобіля. Інтер'єр і зовсім був кардинально перероблений. Тепер це перевизначення рухомого і статичного простору. Крім того, особливістю авто стало використання екологічно чистих матеріалів: переробленої нейлонової пряжі, обробленої шкіри.

IONIQ 5 - це великий перелік силових агрегатів, а також конфігурацій з використанням повного приводу і монопривода. Щоб автомобіль зарядився з нуля до 80%, потрібно витратити на зарядку всього 18 хвилин. Розгін до 100 км / год займає 5,2 секунди. На одному повному заряді автомобіль здатний проїхати до 481 км.

Як вже було сказано вище, одна з перемог була отримана в номінації дизайну. Запорукою успіху став революційний зовнішній вигляд моделі. Розробляючи дизайн, творці надихалися автомобілем Hyundai Pony, який був дебютним для автовиробника. Зовнішній вигляд вдалося вдосконалити завдяки можливостям, які надає нова платформа.

Розробляючи інтер'єр, творці намагалися зробити «розумне житловий простір», і у них це вийшло. Всередині є плоский підлогу, а також сидіння, які можна розкладати. Подібні особливості гарантують досі небачений комфорт.

TUCSON - «Кращий середньорозмірний позашляховик»

Премія Auto Express New Car Awards 2021 принесла бренду Hyundai великий успіх

TUCSON - єдина модель Hyundai в сегменті SUV, яка удостоїлася окремої уваги членів журі. Стів Фаулер сказав наступне: «Дана модель - бездоганний позашляховик для сучасних реалій». Фахівці відзначили велику кількість комплектацій і варіантів силового агрегату. Крім того, їх вразив комфортний, просторий інтер'єр, виконаний з використанням якісних матеріалів, а також наявність всіх функцій, необхідних сучасному водієві.

i20 N - «Гарячий хетчбек»

Конкуренція в цій категорії була неабияка, і модель i20 N все ж придбала головний приз. Фактором, який переважив чашу ваг, став дизайн, натхненний автомобільним спортом. Конкурентам нічим було крити настільки сміливе і вдале рішення.

Журі відзначило: «Логотип N Hyundai поступово стає невід'ємною деталлю для водіїв, які люблять швидку їзду. Дана модель буквально створена для розваг. Це дійсно «гарячий» автомобіль, який не може залишити байдужим нікого. i20 N дозволяє швидко і ефективно розганятися, але при цьому гарантує безпечний рівень керованості. Нові технології Hyundai дозволили домогтися такого важливого ефекту, і ми не можемо це не відзначити».

Премія Auto Express New Car Awards 2021 принесла бренду Hyundai великий успіх

Численні нагороди - показник того, що Hyundai прагне до інновацій

Гендиректор європейського філії Hyundai Майкл Коул висловився про успіх компанії: «Наша команда надзвичайно рада отримати цілих шість нагород на такій престижній премії. Успіх моделі IONIQ 5, яка, крім головної нагороди, отримала ще три, дає зрозуміти, що наша компанія серйозно просунулася вперед у новаторському шляху відповідальної мобільності. Розробляючи цю модель, ми поставили перед собою дуже амбітну мету: отримати електрокар, якому не буде рівним в світі. Першим індикатором того, що ми реалізували задумане, стала реакція клієнтів. Тепер і експерти відзначили безпрецедентні переваги IONIQ 5. Ми вважаємо, що наше завдання виконане: компанія Hyundai розробила автомобіль, кращий в своєму сегменті.

Крім того, ми раді, що i20 N отримав свій трофей, обійшовши найпотужніших конкурентів. Окремо відзначу, що команда Hyundai натхненна тим, що представники Auto Express відзначили «фанів» цього автомобіля. Під брендом Hyundai N ми якраз намагаємося випускати машини, які дарують яскраві, незабутні емоції при водінні.

TUCSON сьогодні заробив чергову нагороду. Ми вдоволені тим, що фахівці назвали цей автомобіль бездоганним позашляховиком для сучасних реалій».

TUCSON - стиль і видатні можливості

Покупці можуть вибрати силовий агрегат з трьох варіантів: гібрид, дизель і бензин. Відмітна риса автомобіля - стиль: він поєднує в собі строгість і вишуканість. Крім того, власник отримує кращу в своєму класі безпеку і чудову продуктивність.

i20 N - «гарячий» автомобіль з фан-фактором

i20 N пройшов той же шлях, що і інші автомобілі лінійки N. Він був створений в південнокорейському Глобальному центрі розробок (місто Намьянзі). Перш ніж потрапити на продаж, модель ретельно протестували на німецькій гоночній трасі Nürburgring Nordschleife. Дане авто демонструє відмінні динамічні показники і чудову керованість. Такого ефекту вдалося домогтися за рахунок використання бензинового мотора з турбонаддувом на 204 к.с., а також механічного диференціала підвищеного тертя. Власнику доступні найсучасніші мультимедіа-технології та опції безпеки.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.