Авторизация
Регистрация

Hyundai i10 визнали автомобілем № 1 для міста

Hyundai i10 признан автомобилем № 1 для города

Відоме авторитетне автомобільне англійського співтовариства Fleet World Honours повторно віддало першість у званні Best City Car автомобілю Hyundai i10.

Серед основних цінностей автоклубу, якої багато в чому диктує тенденції в автомобільну промисловість, на першому місці стоїть комфорт і вишуканість. Hyundai i10 відповідає даним критеріям і завдяки своїй функціональності, компактності і практичності заслужив нагороду королівського рівня.

Гордий і задоволений нагороди Гай Пікоунакіс, який є директором Hyundai Motor Ltd UK, поділився своєю думкою про перемогу: «Експертне журі Fleet World Honours ось уже другий рік відзначає автомобіль Hyundai i10 і, потрібно визнати, у них відмінний смак! Ми пишаємося своєю командою талановитих дизайнерів і неперевершених інженерів, які змогли втілити сміливу ідею створення економічного, практичного, зручного і привабливого автомобіля для міських умов в життя. Hyundai i10 - зразок функціональності сегмента Преміум і маневреності маленького авто ».

Hyundai i10

«Конкурентний сегмент міських авто не завадив i10 виділиться серед однокласників. Витончений, функціональний, маневрений і практичний - Hyundai i10 перевершив всі очікування! »- так прокоментував автомобіль Алекс Грант, виконуючий обов'язки заступника головного редактора видання Fleet World Group.

Детальна інформація про Hyundai i10 на нашому сайті, а також продавців-консультантів автосалону, контакти.

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ АВТОЦЕНТР «ПАРИТЕТ» І ОСОБИСТО ОЦІНИТИ ВСЕ ПЕРЕВАГИ І ПЕРЕВАГИ HYUNDAI i10!

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 12 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.