Авторизация
Регистрация

Очікувана модель Hyundai i30

Новинка Hyundai i30

Компанія Хюндай Мотор відкрила всім таємницю очікуваної нової моделі - i30 (на американському ринку Elantra GT). Це хетчбек нового покоління, який пройшов безліч складних тестів в випробувальному центрі в Європі, де опрацьовувалися кожна деталь і тонкощі автомобіля.

В результаті чого новий автомобіль Хюндай отримав плавні лінії, що гармонійно поєднуються з нотками на агресивність і витонченими гранями. Він був доповнений новою оптикою, додані інноваційні системи для безпеки і комфорту водія і його пасажирів. Сучасна зовнішність і технологічні розробки зроблять його самим обожнюваним серед покупців в Європі. Hyundai i30 здатний закохати в себе з одного погляду і задовольнити всі потреби і вимоги до такого авто.

Творець i30, третій президент компанії Hyundai Motor Group і головний конструктор Пітер Шрайер прокоментував власний винахід: «Це універсальний автомобіль, він створений для різних людей з різними потребами та вимогами». Нами було створено авто, що не ділитися і не градирень, а також не має часових рамок, так як зовнішність нового «залізного коня» поза часом.

Як стало відомо, незабаром з'явитися спортивний хетчбек моделі i30, він буде першим представників спортивної лінійки N. Дебютував Хюндай i30 вже 7 вересня цього року з першим публічним всесвітнім показом на відомому автошоу в Парижі.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.