Авторизация
Регистрация

Hyundai i30 Fastback: старт продажів в Україні

Старт продаж i30 Fastback в автоцентре ПАРИТЕТ

Починаючи з 1 червня українські автолюбителі зможуть придбати новинку від компанії Hyundai - модель i30 Fastback.

Це ще один представник сімейства i30. Нагадаємо, що в нього вже входить «заряджена» версія хетчбека i30, класичний хетчбек, а також універсал. Нова модель була розроблена в німецькому Технічному центрі Hyundai, який знаходиться в місті Рюссельхайме. Авто відповідає всім нормам безпеки і найсуворішим стандартам якості. Українці зможуть вибрати варіант з трьох комплектацій: Premium, Style і Express.

 

Безпечний як для пасажирів, так і для водія

Серед легкових авто Hyundai це перша модель, виготовлена ​​в кузові фастбек. i30 Fastback гармонійно поєднує в собі агресивний спортивний стиль і високий рівень комфорту. Серед особливостей новинки варто відзначити привабливу лінію даху, яка ефектно спадає до задньої стійки. Вона, в свою чергу, «перетікає» в кришку багажника укороченого типу. Крім того, в очі кидається елегантний подовжений бампер. Модель оснащена радіаторної гратами Cascading Grille, що володіє зменшеними габаритами. Не можна не відзначити такі відмінні риси i30 Fastback: передній бампер незвичайної форми, оснащений вбудованими LED світлодіодними фарами, витягнуті задні вогні, а також легкосплавні диски діаметром 15-17 дюймів.

В даному автомобілі акцент зроблений також і на практичності. Якщо порівнювати його з класичним хетчбеком, обсяг багажника у новинки більше на 55 літрів. Тут він становить 450 літрів.

Фахівці Hyundai величезну увагу приділили турботі як про водія, так і про пасажирів. i30 Fastback оснащений новітніми системами безпеки. Крім того, в «арсеналі» автомобіля є система допомоги водієві SmartSense, розроблена компанією Hyundai. Вона включає в себе функції автономного екстреного гальмування, асистент запобігання фронтального зіткнення і система попередження фронтального зіткнення, інтелектуальний круїз-контроль, система попередження про виїзд зі смуги руху.

Власник i30 Fastback завжди залишається на зв'язку. Автомобіль має вже вбудовані Android Auto і Apple CarPlay, модуль Bluetooth з можливістю голосового управління, порт бездротової зарядки мобільного телефону і багато іншого.

i30 Fastback на українському ринку: вартість і доступні комплектації

Як вже було сказано, в нашу країну автомобіль буде поставлятися в 3 комплектаціях. Початкова комплектація, Express, буде коштувати 616 900 грн. Вона включає в себе наступне: звукова система з Bluetooth, шість подушок безпеки, кліматичний контроль з функцією антізапотеванія, система економії енергії Battery Saver, світлодіодні денні вогні, скла Solar Control з термооталківающімі властивостями, обігрів дзеркал заднього виду, системи ESC і HAC, задні парктроніки , колісні диски з діаметром 15 дюймів.

 

У 644 000 долл оцінюється автомобіль у варіанті Style. Крім вищезгаданих опцій, власник зможе скористатися наступними: камера заднього виду, режим Drive Mode Select, можливість запуску двигуна за допомогою кнопки або ключа дистанційного керування Smart Key, 5-дюймовий сенсорний LCD-дисплей, ручник електронного типу з можливістю автоматичного утримання, датчик тиску в шинах і дощу, 16-дюймові легкосплавні диски, панельна прилад SUPER VISION з дисплеєм.

Комплектація Premiumобойдется українцям в 689 900 грн. У неї входить, крім усього іншого, розпізнавання голосових команд, задні світлодіодні фари, комплекс мультимедіа з 8-дюймовим кольоровим сенсорним екраном, обробка сидінь з екокожі і тканини, колісні диски з діаметром 17 дюймів.

Трансмісія і новий мотор

В Україні будуть ввезені варіанти з турбодвигуном T-GDi на 140 кінських сил з об'ємом 1,4. Трансмісія - роботизована DCT на сім діапазонів, що володіє двома зчепленнями. Автомобіль розганяється до ста кілометрів за 9,2 секунди. Гранична швидкість - 208 км / год.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.