Авторизация
Регистрация

HYUNDAI IONIQ в центрі подій на Кураж Night Market.

HYUNDAI IONIQ в центре событий на Кураж Night Market.

Автоцентр «Паритет» взяв участь в експозиції компанії Hyundai Motor Ukraine на грандіозному «Кураж Night Market», який відбувся на Арт - заводі Платформа в минулі вихідні.

В рамках триденного базарного куражу, особливу атмосферу свята створювала бренд - зона Hyundai з електричної версією моделі IONIQ. Серед буйства фарб і неповторного індійського колориту, IONIQ Electric зачарував відвідувачів заходу плавними лініями і дизайнерськими акцентами. Яскрава, неординарна, сміливий, урбаністічним HYUNDAI IONIQ органічно увійшов в концепцію Кураж - Базару як невід'ємна частина свята в режимі нон - стоп. Всі три дні базарного куражу HYUNDAI IONIQ Electric підкорював серця під ритмічні діджей треки.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google +, і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.