Авторизация
Регистрация

Hyundai ix35 / Tucson Fuel Cell, автомобіль на водневих паливних елементах, встановив світовий рекорд швидкості в класі SUV

ix35_Tucson Fuel Cell автомобиль на топливных водородных элементах

Для випробувань використовувався автомобіль серійного виробництва, без додаткових модифікацій.

7 грудня 2015 року - Hyundai ix35 / Tucson Fuel Cell, автомобіль на водневих паливних елементах, встановив світовий рекорд швидкості в класі SUV (кросоверів), досягнувши 152,2 км / ч. Рекордний заїзд був здійснений по дну одного з висохлих озер в Південній Каліфорнії, з фіксацією результату за допомогою GPS трекера і доплерівського радара. Силова установка автомобіля генерує електрику з водню і єдиним залишковим продуктом її роботи є звичайна вода. Запас ходу Hyundai / ix35 / Tucson Fuel Cell, на одній заправці, досягає 430 км.

Відео: Hyundai ix35 / Tucson Fuel Cell

На даній сторінці згадуються автомобіль: ix35

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.