Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представила новий варіант стилістики SUV-моделей свого виробництва

Hyundai Motor представила новый вариант стилистики SUV-моделей своего производства

на Міжнародному автосалоні в Пусані (Південна Корея) компанія Hyundai Motor представила концепт HDC-2, який отримав ім'я Grandmaster (Гросмейстер)

Ця модель розкішного семимісного позашляховика стала втіленням нової дизайнерської філософії «Sensuous Sportiness», відповідно до якої у найближчому майбутньому будуть створюватися усі автомобілі бренду.

HDC-1 | Hyundai Paritet

Слідом за концептом HDC-1 «Le Fil Rouge», який дебютував навесні 2018 року на автосалоні в Женеві, Hyundai Motor продемонструвала відвідувачам мотор-шоу в Пусані те, як через кілька років можуть виглядати позашляхові моделі бренду.

 HDC-2 | Hyundai Paritet

На прикладі концепту Grandmaster дизайнери марки показали багатогранність філософії стилю Sensuous Sportiness, який щодо позашляхової лінійки Hyundai, може органічно поєднувати в собі спортивність, міць і чуттєвість. Назва для концепту була запозичена з шахів недаремно: усі майбутні моделі марки будуть асоціюватися з шаховими фігурами. Відповідно до цієї ідеології, Le Fil Rouge та Grandmaster - перші з низки нових моделей, які будуть створені відповідно до нових дизайнерських канонів, в основі яких лежать 4 принципи: пропорції, архітектура, стиль і технології.

HDC-2 | Hyundai Paritet

«Сьогодні ми продемонстрували концептуальний автомобіль, який є черговим етапом розвитку нашої нової дизайнерської стратегії. Зробивши великий крок вперед в плані дизайну за допомогою стратегії Hyundai Look, ми надалі маємо намір стати брендом, який буде сприйматися клієнтами на позитивному емоційному рівні», - сказав Санг-Юп Лі, віце-президент і глава центру дизайну Hyundai Motor.

HDC-2 | Hyundai Paritet

Такі елементи дизайну екстер'єру, як масивна хромована решітка радіатору, в яку органічно інтегрована головна оптика, широкі бічні повітрозабірники з вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями, розташованими в двох площинах, що начебто пронизують рельєфний капот, дають уявлення про те, в якому вигляді постануть в найближчому майбутньому SUV-моделі від Hyundai.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ».

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля – тест-драйв*;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - мапа;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС з 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг. 

*Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.