Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor разом з Michelin розробляють шини, призначені для електротранспорту і Premium-автомобілів.

Michelin - Автоцентр Паритет

Hyundai з Michelin почали розробку шин для електрокарів і преміальних автомобілів.

Автоцентр «Паритет» на Автозаводській 24 вітає Скасування ПДВ и акцизного збору при імпорті електромобілів

7 грудня 2017 року Верховна Рада України прийнять поправки до Податкового кодексу, что стосують Скасування податку на Доданий ВАРТІСТЬ (ПДВ) та акцизу на операции з ввезення електромобілів до 1 січня 2019 року. Компанія «Паритет», офіційний дилер автомобілів марки Hyundai, вітає решение парламентаріїв и сподівається, что прійняті норми спріятімуть подалі розвитку сегмента електромобілів українського Сайти Вся, на якому компанія має свого представника - інноваційний електрокар Hyundai IONIQ Electric.

Hyundai IONIQ Electric

«Ми, як одна з компаний-дистриб'юторів, Які Офіційно ввозять в Україну електромобілі, вітаємо решение Верховної Ради относительно Скасування ПДВ и акцизу при ввезенні електрокарів. Так як Сейчас законопроект БУВ чинний відносно недавно, у нас не Було годині порахувати, Наскільки точно знізяться ціни на електромобілі Hyundai, но Вже скоро ЦІ цифр у нас будут, и ми їх опрілюднімо. Сподіваюся, нові ціни на наші «зелені» моделі прикрутити Рамус потенційніх покупців, Які зацікавлені в прідбанні Нових, забезпечення гарантією и якісним сервісом, електромобілів », - коментує Геннадій Четверухин, генеральний директор компании« Хюндай Мотор Україна ».

«Уже в Наступний году ми будемо розглядаті можлівість Виведення на український ринок нашого перший повністю електричного кросовера Kona. Стратегією розвитку Hyundai Motor предусмотрена виробництво до 2022 року 22 еко-мобілів з різнімі типами трансмісії. Висновок на ринок України шкірних новою «Зеленої» моделі - наш ПРІОРИТЕТ, но все буде залежаться від економічних умов », - уточнює Геннадій Четверухин.

Продажі IONIQ Electric в автоцентрі «Паритет» Вже Почаїв в червні 2017 року.

IONIQ Electric - це серійній Електромобіль з літій-іоннім акумулятором на 28 кВт · год. Запас ходу автомобіля складає 280 км. Більш детально з технічнімі характеристиками, комплектаціямі и ценам ви зможете ознайомітіся, перейшовші за ЦІМ ПОСИЛАННЯ.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.