Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представила оновлену Hyundai i10

Новая  Hyundai i10

Hyundai Motor презентувала нову міську версію фаворита мільйонів - Hyundai i10.

Компактний автомобіль для міста отримав вдосконалений набір передових систем комфорту і безпеки. Нова модель оснащена системами попередження про можливе зіткнення (FCWS) і контролю дотримання рядності руху (LDWS), вбудованим 7-дюймовим сенсорним монітором, сучасної навігацією. Дизайн новинки воістину вражає. Автомобіль оснащений світлодіодними ходовими вогнями, вдосконаленою оптикою і бічними молдингами, які виділяють його серед інших. Новинку укомплектували новим салоном в червоно-чорному кольорі і 14-дюймовими дисками. Осінь буде ознаменована дебютом багатьох неймовірних новинок від Hyundai. Популярний міський автомобіль i10 не виняток - його дебют відбудеться в Парижі, також, цієї осені!

Детальна інформація про Hyundai i10 на нашому сайті, а також у продавців-консультантів автосалону, контакти.

  Запрошуємо відвідати автоцентр «Паритет» та особисто оцінити всі переваги і достоїнства моделі HYUNDAI i10.
 Запишіться на Тест-драйв прямо зараз!
 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.