Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представляє нове покоління моделі i10

Hyundai Motor представляет новое поколение модели i10 - компания

Компанія Hyundai Motor Europe представила перші фотографії нового покоління автомобіля А-сегмента - Hyundai i10.

Через п'ять років з виходу моделі попереднього покоління, нова модифікація демонструє значний прогрес компанії в розвитку цього сегмента. Багате оснащення, збільшений простір усередині салону і функціональність в поєднанні з вишуканим дизайном, прекрасними їздовими характеристиками і підвищеною шумоізоляцією виводять автомобіль на більш високий рівень.

Покупці нового покоління i10 оцінять високий рівень комфорту і безпеки. У списку опцій з'являться автоматична система клімат-контролю, круїз-контроль і шкіряне кермо з функцією підігріву. Система безпеки передбачає наявність стандартних подушок безпеки, а також передніх бокових подушок безпеки.

Більше простору обумовлено збільшенням колісної бази: нове покоління i10 стало довшим на 80 мм, ширше на 65 мм і нижче на 50 мм. Крім того, модель надає кращу в класі вантажопідйомність - обсяг багажника збільшився на 10% і становить тепер 252 літри.

Подовжена колісна база, розташовані на новому місці задні амортизатори забезпечують легкість в управлінні автомобілем на дорожньому покритті будь-якого типу.

Європейська команда дизайнерів під керівництвом Томаса Бюркле (Thomas Bürkle) створила динамічну образ автомобіля в рамках фірмової дизайнерської концепції компанії - «хвилясті лінії». Вишуканий зовнішній вигляд автомобіля підкріплений стильним дизайном інтер'єру, виконаного з високоякісних матеріалів.

Алан Рашфор, старший віце-президент і виконавчий директор Hyundai Motor Europe, зазначив: «Нове покоління i10 дозволило зробити значний крок у розвитку компанії Hyundai. Автомобіль спроектований з урахуванням запитів європейських споживачів. Нова модифікація повністю передає головні цінності бренду, пропонуючи клієнтам більш високий рівень технологічності і функціональності, перевершуючи багато в чому очікування наших клієнтів ».

Як і 95% автомобілів компанії, що продаються в Європі, нове покоління i10 спроектували і розробили фахівці європейського технологічного центру Hyundai Motor, розташованого в Рюссельсхаймі (Німеччина). Виробництво нового покоління i10 планують запустити на турецькому заводі, розташованому в місті Ізміт. Річна потужність заводу сягає 200 тисяч автомобілів на рік. На сьогоднішній день завод також випускає новий Hyundai i20 і продовжує вкладати мільйонні інвестиції в розвиток інфраструктури регіону.

Офіційна презентація нового Hyundai i10 відбудеться в вересні на Франкфуртському автосалоні.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.