Авторизация
Регистрация

Hyundai Motorsport здобуває перемогу на португальському етапі

Тьерри Невиль WRC 2018

У минулі вихідні команда HyundaiMotorsport вдруге в поточному сезоні здобула перемогу на Чемпіонаті світу WRC-2018.

Етап, що проходить в Португалії, став шостим в турнірі 2018 року. Екіпаж у складі Ніколя Жільсуля і Тьєррі Невіла випередив найближчих переслідувачів на сорок секунд. Завдяки цій перемозі HyundaiMotorsport зміцнила свої позиції на 1-му місці в Кубку виробників. Не обійшлося і без індивідуальних досягнень: даний тріумф дозволив Тьєррі Невілові посісти перше місце в особистому заліку.

Заїзд видався складним і виснажливим. Завдяки своїй зібраності і готовності до подібних умов Тьєррі Невіл, лідер команди, зміг домогтися другий за рахунком перемоги в сезоні і восьмого титулу в професійній кар'єрі. Цей тріумф став дев'ятим в історії команди Hyundai. На португальському етапі перемога здобута вперше. Тьєррі Невіл впевнено лідирує в особистому заліку: свого найближчого конкурента, яким є Себастьян Ожьє, він випереджає на 19 балів.

Екіпаж Барріо / Сольдо розташувався на п'ятій позиції за підсумками гонки. Міккельсен / Джегер закінчили заїзд на 16-ій позиції. Завдяки цим показникам Hyundai Motorsport з відчутним запасом міцності очолює рейтинг виробників.

Тьєррі Невіл, підбиваючи підсумки гонки, сказав наступне: «Перемога на португальському етапі - плід нашої чітко сформульованої тактики. Ми дуже задоволені цим результатом. Попередньо ми з партнером детально вивчили трасу, знайшли найбільш проблемні ділянки і відпрацювали принципи їх проїзду. Це стало запорукою нашого успіху і допомогло залишити конкурентів позаду. Особливу подяку варто висловити автомеханіка, які чудово підготували наш Hyundai i20 Coupe WRC. Автомобіль проїхав дистанцію, не давши жодного збою ».

Про свої враження розповів також директор команди. Мішель Нандан заявив, що особливої похвали заслуговують тактичні навички екіпажу Невіл / Жільсуль. Нандан зазначив також старання інших членів команди, які змогли показати хороші результати, незважаючи на проблеми під час заїзду.

Далі команду чекає наступний етап турніру - італійський. Він пройде 7-10 червня. Нагадаємо, що в Італії Hyundai Motorsport вже святкували перемогу в 2016 році. Крім того, тут були завойовані призові місця. Сталося це в 2015 та 2017 років роках.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.