Авторизация
Регистрация

Hyundai оголосила ім'я другого пілота i20 WRC в складі тестової команди

Hyundai i20 WRC - компания

6 липня 2013 Спортивні підрозділ Hyundai Motorsport оголосило ім'я другого пілота тестирующей команди i20 WRC, ним став француз Брайана Буфе.

До цього до команди приєднався фін Юхо Ханнінену, який вже встиг випробувати i20 WRC.

Брайан Буфе, триразовий переможець Чемпіонату Польщі з ралі, чемпіон французьких гонок і переможець Міжнародного чемпіонату в Монте-Карло, зовсім недавно був названий кращим пілотом за підсумками Європейського чемпіонату з ралі. Його багатий досвід роботи в якості тестирующего пілота і навички експертного аналізу мають величезне значення для оцінки і вдосконалення i20 WRC і розвитку команди в цілому.

Обидва пілоти є ключовими учасниками тестової програми Hyundai Motorsport в 2013 році. Спортивне підрозділ Hyundai прагне використовувати гоночний досвід різних пілотів, щоб посилити команду Hyundai i20 WRC.

Капітан ралійної команди Мішель Нандан зазначив: «Я радий бачити Брайана в команді. Він володіє професійним стилем водіння і, як фахівець високого рівня, Брайан зможе підготувати детальний технічний звіт за підсумками тестової програми. І разом з досвідом, який привнесе Юхо, я впевнений, ми отримаємо сильну повноцінну команду, готову до тестової програми ».

Буфе додав: «Я радий приєднатися до тестової програми Hyundai Motorsport і стати частиною команди в цьому році. Не секрет, що нас чекає багато роботи, але команда зібрана, задіяні вражаючі ресурси, тому я вважаю, що у нас готова відмінна основа для подальшого розвитку. Це дуже цікавий проект, і я впевнений, нас чекає насичене і продуктивне літо ».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.