Авторизация
Регистрация

Автомобілі компанії Hyundai Motor Group визнані агентством J.D. Power найбільш якісними

Hyundai Motor Group признаны агентством J.D. Power

Авто Genesis Motors і Hyundai Motor, що є частиною Hyundai Motor Group, - найякісніші. До такого висновку прийшло аналітичне агентство з США J.D.Power, яке щорічно проводить відповідне дослідження.

В його ході було опитано американці-володарі нових автомобілів. Лідером опитування стали моделі від Genesis. Автомобілі Hyundai зайняли почесне третє місце.

Автомобили компании Hyundai Motor Group самые качественные


Високий клас автомобілів Hyundai оцінили американські споживачі, які віддали за них свій голос в опитуванні Initial Quality Study. Більш того, компанія продемонструвала значний ривок в плані зростання якості продукції. У минулому році Hyundai зайняла 6-е місце в цьому рейтингу, в нинішньому - 3-е.

Дане дослідження передбачає збір думок власників автомобілів, які користуються машиною понад 90 днів. Крім того, проводиться підрахунок ідентичних дефектів на сто авто. Модель займає високе місце в рейтингу, якщо на сотню автомобілів припадає мала кількість дефектів. В ході дослідження, проведеного в 2018 році, було опитано 75000 американців.

Першу позицію в списку зайняли автомобілі Genesis. На території Сполучених Штатів продається 4 моделі: G90, G80 Sport, G80 і G70. Hyundai замкнула трійку лідируючих компаній, а її продукт, модель Tucson, була визнана кращою за якістю в компактному SUV-сегменті. У загальному рейтингу моделей Tucson зайняв 4 позицію. Відзначилася компанія і в категорії середньорозмірних SUV-автомобілів: тут на другій позиції розташувалася модель Santa Fe.

Директор з обслуговування та якості американського підрозділу Hyundai Омар Рівера заявив: «Споживачі, купуючи автомобіль Hyundai, можуть бути впевнені, що вони отримують модель, яка є однією з найнадійніших і якісніших в світі. IQS - це еталонний рейтинг в автомобільній сфері. Те, що ми зайняли в ньому гідне місце, ще раз доводить, що наш головний пріоритет - виробництво авто найвищої якості ».

Це не єдиний успіх компанії Hyundai в рейтингах J.D. Power в 2018 році. Автомобілі, що випускаються під цим брендом, продемонстрували чудові показники в рейтингу надійності - VDS. У ньому беруть участь автомобілі з терміном використання в 3 роки. Рейтинг очолила модель Tucson другого покоління, іменована в Україні ix35.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ».

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля – тест-драйв*;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - мапа;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС з 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг. 

*Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.