Авторизация
Регистрация

Hyundai Sonata 2020: гідний приклад чуттєвої спортивності

Компания Hyundai презентовала обновленную модель Hyundai Sonata

Компанія Hyundai презентувала громадськості оновлену модель Sonata

Це автомобіль нового покоління, в якому відтворено образ 4-дверного купе зі спортивним характером. При розробці моделі була використана концепція чуттєвої спортивності (Sensuous Sportiness). Нагадаємо, що першим її втіленням став концепт Le Fil Rouge. Він був представлений автолюбителям в 2018 році.
 
Санг Юп Лі, глава дизайнерського центру компанії, зазначив: «Відмінною рисою нового авто є особливий купеобразний силует. Зниження кришка багажника, похила лінія на даху, укорочений звис ззаду - все це створює елегантний образ. Він доповнюється хромованим логотипом Hyundai, світлодіодним оптикою, яка прикрашає капот по всій його довжині, роблячи його візуально більше. Всі перераховані елементи є атрибутами концепції Sensuous Sportiness ».

Інноваційний дизайн екстер'єру

Чуттєва спортивність, яка раніше була реалізована в концепті Le Fil Rouge, а зараз використовується в оновленій Sonata, має важливу відмінну рису. Тут гармонійно поєднуються: технологія, стиль, архітектура і пропорція. Якщо поглянути на профіль Sonata, можна відзначити привабливу комбінацію чистих обсягів і ліній кузова, зроблених в кілька шарів. Купеобразного дизайну допомагають домогтися опуклі і увігнуті форми авто.

Hyundai презентовал обновленную версию Sonata 2020

Оновлений варіант Sonata має набагато більше спортивних рис, ніж попередник. Наприклад, ширина кузова була збільшена на 25 мм, а висота - на 30 мм. Довжина кузова тепер сягає 4 900 мм, що на 45 мм більше, ніж у попереднього варіанту Sonata. Колісна база - 2 840 мм (на 35 мм більше).

На передній частині кидається в очі великий капот, який здається багатошаровим. Він гармонійно поєднується з ефектною радіаторної гратами. При її розробці була використана нова концепція Digital Pulse.

Увагу привертають також оригінальні денні ходові вогні Hidden Lighting Lamps (HLL), виготовлені у вигляді хромованою деталі, яка починається біля нижнього кута фар і досягає середини капота. У вимкненому стані фари набувають вигляду красивих смужок з хромом. Ще одна особливість оновленої моделі Sonata - оригінальні задні фари, оснащені аеродинамічними «гребінцями». Ліхтарі трохи «зачіпають» кришку багажника, а знизу з'єднуються в єдину світлодіодну смугу.

Компания Hyundai презентовали обновленную Sonata

Оновлена ​​архітектура салону

В автомобілі використано м'яке освітлення дверей і панелі приладів. До речі, про приладової панелі. Як об'єкт натхнення дизайнери використовували знаменитий літак Stealth. Це видно по «крилатою» формі. Здається, ніби панель зависла в повітрі. Ефект підсилюють хромовані акценти, використані в авто. Щоб подарувати водієві та пасажирам відчуття легкості, дизайнери сильно зменшили висоту вентиляційних отворів і приладової панелі.

Розробники вирішили відійти від концепції великих дисплеїв, щоб процес водіння був більш зручним. Замість цього були використані два екрани, які разом створюють оригінальну S-образну лінію. Управління максимально зручне: його забезпечують ємнісні сенсорні кнопки.

Обновленный салон Hyundai Sonata 2020

Серед інших особливостей нового авто відзначимо мініатюрне рульове колесо з кнопками управління численними функціями, двоярусна центральна консоль з простором для дрібних предметів, кнопковий перемикач швидкостей shift-by-wire. Крім того, саме в цьому автомобілі буде вперше використана інноваційна технологія «цифровий ключ». Вона дозволить водієві запускати двигун і відкривати двері, використовуючи мобільний пристрій.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.