Авторизация
Регистрация

Hyundai Tucson переміг в номінації "Компактний кросовер" за підсумками щорічного всеукраїнського рейтингу - «Автомобіль року в Україні 2016».

Hyundai Tucson победитель рейтинга «Автомобиль года в Украине 2016» в номинации «Компактный кроссовер»

Серед претендентів на звання кращого компактного кросовера українського ринку 2016 року було представлено п'ять основних лідерів сегменту компактних SUV.

Конкурентами Hyundai Tucson виступили такі відомі моделі як Mazda CX-5, BMW X1, Honda CR-V, Range Rover Evoque.

Переможець був визначений виходячи з найбільшої кількості отриманих голосів серед претендентів.

 

У голосуванні брали участь автолюбителі України, які проголосували на сайті премії «Автомобіль року» або в пресі, а також експертне журі представлене 23 журналістами автомобільних видань.

Відзначимо, що це перша нагорода отримана новим поколінням Tucson на українському ринку. Нова модель вже була неодноразово визнана гідною ряду зарубіжних премій і рейтингів, серед яких премія «iF Design Award 2016» міжнародного форуму в області дизайну International Forum Design, «Кращим компактним кросовером за свої гроші» за результатами дослідження журналу U.S. News & World Report, «AAA Top Pick 2016» найвища нагорода Американської Автомобільної Асоціації, «Кращим представником сегменту SUV року в Німеччині» Auto Bild. Hyundai Tucson отримав найвищі бали за рівнем забезпечення безпеки для пасажирів: «5 зірок» за результатами Euro NCAP і нагороду «2016 TOP Safety Pick +» Американського страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS).

На українському ринку новий Tucson був представлений в листопаді 2015 року. Поставляється в чотирьох варіантах комплектацій з можливістю замовлення додаткових опцій. Пропонується на вибір бензиновий і дизельний силові агрегати, які поєднуються з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробками передач, а також c семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням (DCT). Доступна модифікація, як в моноприводних виконанні (2WD), так і з повним приводом (4WD).

Запрошуємо всіх автолюбителів і шанувальників марки відвідати автоцентр «Паритет», і особисто оцінити всі переваги і достоїнства Hyundai Tucson, дізнатися його ходові якості, відчути простір і комфорт салону.

Запишіться на тест-драйв прямо зараз, випробуйте Tucson в реальних умовах!

 Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.