Авторизация
Регистрация

Hyundai здивував новим концептом на Паризькому автосалоні

Hyundai RN30

Погляди і серця автомобілістів з усього світу зараз прикуті до Парижу: саме там зараз проходить Паризький автосалон 2016.

Прототипи й концепти, представлені там, не можуть не радувати автолюбителів з усього світу. 29 вересня і корейський автоконцерн HYUNDAI представив унікальний прототип хетчбека на основі вже випущеної моделі i30. Концепт отримав назву RN30 і оснащений потужним чотирициліндровим двигуном на 380 кінських сил (!) Обсягом в 2 літри. Особливу увагу відвідувачів виставки привернув матеріал кузова: за словами корейського бренду, унікальний за своїм хімічним складом пластик, розроблений спільно з компанією BASF, істотно знижує вагу автомобіля і незабаром стане відмінною альтернативою звичному карбону. У серійне виробництво HYUNDAI запустить кілька видозмінений від прототипу автомобіль з шестиступінчастою МКПП і 280 кінськими силами в дволітровому двигуні.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.