Авторизация
Регистрация

Hyundai обладнає свої автомобілі технологією окремих звукових зон

Hyundai оснастит авто технологией раздельных звуковых зон

В южнокорейском Сеуле представители компании Hyundai презентовали технологию SSZ, то есть технологию раздельных звуковых зон.

Каждый из пассажиров автомобилей, оснащенных данной опцией, сможет свободно слушать свою музыку или общаться по мобильному телефону без применения наушников.

Суть даної технології полягає в тому, що водій і кожен з пасажирів знаходиться в своїй ізольованій звуковий зоні. Реалізувати цей задум дозволяє велика кількість динаміків, розташованих по всьому салону. Зменшення або збільшення сили звуку здійснюється за допомогою використання наукових принципів. В автомобілі з такою технологією виключена можливість змішування звуків. SSZ імітує діяльність сучасних шумоподавляющіе систем. Тепер немає необхідності використовувати навушники, щоб слухати власну музику.

Кан-дак Їх, фахівець дослідницької лабораторії Hyundai сказав наступне: «Автолюбителі, які живуть в цифрову епоху, потребуватимуть повністю настроюються розважальних опціях. Технологія роздільних звукових зон - одна з тих, які будуть користуватися попитом в найближчому майбутньому. Ми вже сьогодні готові надати можливість клієнтам створювати приватне аудіопросторі під час поїздки. Це зробить подорожі набагато більш комфортними.

Нові технології звуку в Hyundai

Музичні смаки людей можуть значно відрізнятися. Внаслідок цього сьогодні багато хто використовує навушники, щоб «усамітнитися» зі своєю музикою. Однак це незручно, адже між пасажирами створюється якийсь бар'єр. Подорожуючи в автомобілі з технологією SSZ, будь-який з пасажирів зможе підключитися до системи за допомогою Bluetooth і слухати музику, не заважаючи іншим. Користуючись цією опцією, можна навіть спілкуватися по гучному зв'язку, і ваші попутники не почують розмови.

SSZ корисна також тим, що сигнали і повідомлення автомобіля може чути лише водій. Це особливо актуально для сімей з маленькою дитиною, яка спить в дорозі.

Робота над цією технологією була розпочата в 2014 році в лабораторії Hyundai NVH. Планується, що SSZ буде впроваджена в масове виробництво в 2020 році.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ».

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля – тест-драйв*;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - мапа;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС з 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг. 

*Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.