Авторизация
Регистрация

Ексклюзивно в Паритет - i30 Wagon вже в нашому автоцентрі!

i30 Wagon в автоцентре Паритет

Всі, хто так довго чекав появу i30 Wagon в київських автосалонах Hyundai можуть сміливо вирушати на вулицю Автозаводську 24 і особисто «познайомитися» з новим автомобілем сімейства i30. Долгожданная новинка i30 Wagon з 17 липня представлена в автоцентрі Паритет!

i30 Wagon - універсал третього покоління відображає впевнений образ сучасного, динамічного автомобіля. Решітка радіатора Cascading Grille зі світлодіодними фарами головного світла і вертикальними світлодіодними денними ходовими вогнями стильно виглядають в єдиному тандемі.

Новий i30-wagon в автоцентрі Паритет 

i30 Wagon в комплектації Style оснащений найсучаснішими системами активної і пасивної безпеки. Збільшений обсяг багажного відділення (602 літра) в порівнянні з попередніми версіями, робить цей автомобіль одним з найбільш містких в своєму класі. У салоні автомобіля дуже просторо, всі елементи обробки Hyundai i30 Wagon виконані з високоякісних і зносостійких матеріалів. Також автомобіль оснащений сучасною аудіо системою з 5-дюймовим сенсорним екраном.

Hyundai i30 Wagon Style має бензиновий двигун об'ємом 1,6 л. і потужністю в 130 к.с. Мотор універсала взаємодіє з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач другого покоління.

Детальніше ознайомитися з технічними характеристиками Hyundai i30 Wagon, а також з комплектаціями і цінами можна за посиланням, або отримати інформацію у наших консультантів за тел .: (044) 537 25 15 / (067) 247 85 67.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ».

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля – тест-драйв*;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - мапа;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС з 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг. 

*Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.