Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai Motor представляє концепт ix25 на Пекінському міжнародному автосалоні 2014

Hyundai Motor представляет концепт ix25 - компания

20 квітня 2014 року компанія Hyundai Motor представила концепт ix25 на Пекінському міжнародному автосалоні 2014.

20 квітня 2014 року компанія Hyundai Motor представила концепт ix25 на Пекінському міжнародному автосалоні 2014. Високотехнологічний компактний кросовер, що означає дляHyundai Motor ще один пройдений стратегічний рубіж на найбільшому автомобільному ринку в світі, буде доступний тільки в Китаї і надійде там в продаж до кінця цього року.

Зовнішній вигляд концепту ix25, який відповідає уявленням про дизайн сучасних автомобілів преміум-класу, відповідає канонам філософії Hyundai Motor «Струмуючі лінії 2.0». Гармонія між агресивною передньою частиною кузова, стрімким силуетом, спортивної задньою частиною і іншими деталями визначає дизайн цього субкомпактного кросовера. Довжина оснащеного двигуном Nu 2.0 концепту становить 4 270 мм, ширина - 1 780 мм, висота - 1 630 мм, а колісна база досягає 2 590 мм.

«Компанія Hyundai Motor домоглася лідируючих позицій на автомобільному ринку Китаю завдяки постійному впровадженню інновацій протягом останніх 11 років», - заявив Президент компанії Hyundai Motor Сун Кі Чой. «Сьогодні компанія Hyundai Motor ставить перед собою нове завдання - стати найулюбленішою маркою у китайських споживачів за допомогою таких високоякісних автомобілів, як кросовер ix25, який був стратегічно розроблений для Китаю, і нової моделі Genesis, яку ми представляємо сьогодні».

Цільова аудиторія кросовера ix25 - - молоді люди, яким одночасно потрібні яскравий стиль і практичність. Компанія Hyundai Motor планує проведення різноманітних маркетингових акцій для залучення цієї аудиторії. З виходом даної моделі в другій половині року компаніяHyundai Motor завершить свою лінійку кросоверів в Китаї, що складається з ix25, ix35, Santa Fe і Grand Santa Fe, що дозволить їй зміцнити свою лідируючу позицію в стрімко зростаючому сегменті кросоверів в Китаї. Буква «i» в назві ix25 символізує головні якості молодого покоління - «inspiring, intelligent and innovative» (надихаючий, інтелектуальний та інноваційний).

На автосалоні також відбувся китайський дебют нової моделі Genesis. В оснащеному двигунами 3.0 GDI і 3.3 GDI седані преміум-класу використані новітні технології компанії Hyundai Motor, такі як система інтелектуального повного приводу HTRAC AWD, система автоматичного екстреного гальмування (Automatic Emergency Braking (AEB)), проекційний екран на лобовому склі (Head-Up Display (HUD)) і система автоматичного відкривання багажника ( "Smart trunk"). Очікується, що після запуску в другій половині цього року, новий Genesis поряд з Equus буде грати ключову роль на шляху до подальшого завоювання преміального сегмента брендом Hyundai в Китаї.

Крім вищеназваних двох нових моделей, компанія Hyundai Motor показала ще 18 автомобілів, включаючи i20 WRC, Mistra, Langdong, ix35, Santa Fe, Equus Limousine і Sonata Hybrid, а також нові технології, в тому числі інформаційно-розважальну систему нового покоління.

На сусідньому стенді компанія Hyundai Motor також представила свої комерційні автомобілі, включаючи Chuanghu, другу серійну модель концерну Sichuan Hyundai, спільного предпріятіяHyundai Motor і Nanjun Auto. Розроблений на базі Trago Xcient, цей великовантажний автомобіль преміум класу відповідає особливим потребам китайського ринку. З виходом моделіChuanghu компанія Hyundai Motor також має намір істотно збільшити свою присутність на найбільшому в світі ринку комерційних автомобілів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.