Авторизация
Регистрация

Hyundai рекламує ix35 Fuel Cell

Hyundai ix35 Fuel Cell - компания

До дебюту першого серійного воднемобіль залишився рік.

Перший в світі серійний автомобіль на водні Hyundai ix35 Fuel Cell вийде на ринок вже в 2015 році. Перед вами - перший ролик, який акцентував увагу на перевагах екологічної новинки.

Отже, які переваги отримує власник воднемобіль? Економічність - на 1 кілометр шляху кросовер ix35 витрачає всього 9,5 грама водню. Великий запас ходу в порівнянні з електромобілем - до 600 кілометрів на повному баку. Тепле почуття від усвідомлення своєї екологічної грамотності - єдиним продуктом переробки палива є вода!

Варто відзначити і складності, з якими зіткнуться власники воднемобіль у вітчизняній реальності. По-перше, це малорозвинена інфраструктура заправок, а по-друге, ціна еко-дива, яка значно перевищує вартість «більш консервативних» моделей Hyundai.

Так чи інакше, радує навіть факт існування подібного воднемобіль, що говорить про зростання «екологічного інтелекту» і виробника і споживача!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.