Авторизация
Регистрация

ix35 Fuel Cell – народу!

ix35 Fuel Cell – Hyundai, компания

Еко-кросовер з електромотором, що живиться енергією від паливних елементів, ix35 Fuel Cell став засобом пересування для американської сім'ї. 10 червня 2014 р керівник дилерської мережі HYUNDAI в Тастіне, штат Каліфорнія, Джон Паттерсон урочисто вручив ключі від автомобіля сім'ї Буш.

«Я і моя сім'я, безумовно, раді зробити свій внесок у захист навколишнього середовища, керуючи автомобілем з нульовим рівнем викидів в атмосферу, що, до того ж знижує залежність нашої країни від імпортного палива» - прокоментував свою покупку Тімоті Буш.

Нагадаємо, що для жителів сонячної Каліфорнії кросовер доступний за програмою лізингу з щомісячною виплатою в 499 доларів. На період виплат власникам еко-новинки також надається безкоштовна заправка воднем і технічне обслуговування.

Жителі Каліфорнії активно підтримують різні еко-інновації та Hyundai ix35 Fuel Cell - не став винятком, на доказ цього - сім'ї бажаючі придбати кросовер-новинку.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.