Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai Motor отримала п'ять премій Red Dot Design Awards

Red Dot Design Awards | автоцентр ПАРИТЕТ

Компанія Hyundai Motor отримала п'ять премій Red Dot Design Awards.

• Hyundai Motor отримала нагороди «Кращий з кращих» Red Dot Design Awards за зовнішнє дизайнерське рішення виставки Hyundai Motorstudio Goyang

• Дизайн інтер'єру виставки Motorstudio, кенітіческія скульптура Kinetic Sculpture і фірмовий шрифт Hyundai Sans також отримали нагороди.

• Це вже четвертий рік, який став успішним для Hyundai Motor на Red Dot Design Awards

10 серпня 2017 року - компанія Hyundai Motor знову здобула перемогу на Red Dot Design Awards, отримавши п'ять нагород, у тому числі дві - найвищих «Best of the Best» і три нагороди переможця «Red Dot Design Award». Уже чотири роки поспіль Hyundai Motor отримує визнання на всесвітньо відомому конкурсі Red Dot Design Awards за чудові рішення в дизайні.

Саме виставка Hyundai Motorstudio Goyang була нагороджена однією з премій «Best of the Best» Red Dot Design Award в категорії «Комунікативний дизайн», підкресливши інноваційний підхід Hyundai Motor в втіленні суті бренду в фізичні форми. На даній інтерактивній виставці, що проходила в Гоянг (Південна Корея), відвідувачам давалася можливість досліджувати бренд Hyundai Motor задіявши п'ять основних людських почуттів в інтерактивному подорожі, яке пояснює процес виробництва автомобілів Hyundai Motor; від штампування і формування сталевих деталей, до докладних розробок заводських лінійних роботів і як працюють ключові автомобільні технології.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.