Авторизация
Регистрация

Компанія «Хюндай Мотор Україна» стала партнером міжнародної велогонки Race Horizon Park-2017

Hyundai Motor Ukraine partner Race Horizon Park-2017

З 26 по 28 травня в Києві буде проходити Шоста Міжнародна велогонка Race Horizon Park-2017. Учасниками велогонки стануть 29 команд з різних країн світу. Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб'ютор автомобілів марки Hyundai, виступила в якості партнера велогонки.

В рамках Шостої Міжнародної велогонки Race Horizon Park-2017 будуть проведені три етапи змагань чоловічих гонок і два - жіночих. 26 травня, в п'ятницю, стартує міжнародна чоловіча групова велогонка на шосе «Horizon Park - Race for Peace» категорії 1.2, маршрут гонки, протяжністю 160 км буде проходити в районі смт. Чабани.

27 травня, в суботу відбудуться дві велогонки: чоловіча «Horizon Park Race Maidan» (протяжність 154 км, 8 кіл) і жіноча «Horizon Park Women Challenge» (протяжність 96 км, 5 кіл). Велоперегони будуть проходити за маршрутом - від вул. Хрещатик до вул. Щербакова і назад. А в неділю, 28 травня, чоловічі команди візьмуть участь в «Horizon Park Classic», маршрут якої проляже в районі Протасового яру (протяжність маршруту - 96 км, 12 кіл). Жіночі команди в цей день будуть змагатися за перемогу в «VR Women ITT» (гонка з роздільним стартом) в Вишгороді на маршруті протяжністю 28,8 км.

За словами Тараса Лопачак, директора з маркетингу «Хюндай Мотор Україна», - «Для« Хюндай Мотор Україна »спорт - це інвестиція в майбутнє, можливість долучитися до культу здоров'я і прогресу. На тлі зростаючої зацікавленості українців спортом і питаннями екології, велосипедний рух в нашій країні набирає максимальні оберти. Тому дуже хочеться, щоб професійний велоспорт прогресував і в подальшому, а діти, молодь і навіть цілі родини сідали на велосипеди і відкривали для себе нові маршрути та цікаві пригоди »

Автоцентр «Паритет», офіційний дилер "Хюндай Мотор Україна", запрошує всіх шанувальників велоспорту та здорового способу життя долучитися до спортивного свята!

РОЗКЛАД ЗМАГАНЬ:

26 травня 2017 року

«Horizon Park - Race for Peace» (чоловіки)

Старт - 11:00

Фініш - 14:30

27 травня 2017 року

«Horizon Park Race Maidan» (чоловіки)

Старт - 9:00

Фініш - 12:30

«Horizon Park Women Challenge» (жінки)

Старт - 13.00

Фініш - 14:30

28 травня 2017 року

«Horizon Park Classic» (чоловіки)

Старт - 9:00

Фініш - 14:00

«VR Women ITT» (жінки)

Старт - 11:00

Фініш - 12:00

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

 

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

 

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google +, і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.