Авторизация
Регистрация

Kona Electric визнана кращим електромобілем на TopGear Electric Awards

Kona Electric признана лучшим электромобилем на TopGear Electric Awards

Kona Electric була визнана кращим малолітражним автомобілем на першій церемонії вручення премії TopGear Electric Awards, після того як вона завершила 1 600-кілометрову автомобільну подорож по 9 європейських країн.

Повністю електричний позашляховик Hyundai Motor отримав високу оцінку не тільки за його ефективність і здатність долати великі відстані, але також за його плавні і легкі характеристики.

24-годинна поїздка відбулася в грудні 2019 року. Головний редактор журналу BBC TopGear Чарлі Тернер використовував європейську мережу швидких зарядних пристроїв для постачання Kona Electric 316 кВт-год електроенергієй. В цілому вдалося відвідати 9 країн в 24-годинній поїздці. Старт був в Чеській Республіці далі Kona Electric попрямувала в Німеччину, Австрію, Швейцарію, Ліхтенштейн, Францію, Люксембург, Бельгію і Голландію було подолано 1 600 кілометрів.

Чарлі Тернер сказав: «Поки ми перебуваємо в закритому положенні, свобода подорожувати через стільки країн, скільки ви хочете, є предметом далеких мрій. Однак обнадіює той факт, що в міру того, як електрифікація автомобілів стає все більшою частиною в нашому автомобільному майбутньому, такі автомобілі, як Kona Electric, вже можуть і довели, що в далеких поїздках можна не турбується. ».

Андреас-Крістоф Хофманн, віце-президент з маркетингу та продуктам Hyundai Motor Europe, сказав: «Після свого запуску в 2018 році Kona Electric продовжувала показувати себе як доступний універсальний автомобіль з нульовим рівнем викидів, що поєднує практичність з діапазоном і продуктивністю. Останні оновлення принесли розширені можливості підключення і трифазне вбудований зарядний пристрій, що робить весь пакет ще більш привабливим. Ми раді, що TopGear визнав сильні сторони Kona Electric, доповнивши багато попередніх нагороди за цей чудовий автомобіль».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.