Авторизация
Регистрация

Залиш відгук та візьми участь у розіграші квитків!

Каждый клиент может выиграть билет в кино за отзыв

З 15 січня в автоцентрі Паритет діє акція для клієнтів сервісу "Залиш відгук та візьми участь у розіграші квитків в кіно".

Правила участі в розіграші:

1. Пройшовши технічне обслуговування на нашій станції, в період з 15.01.19-13.02.19, Ви автоматично стаєте учасником акції «Залиш відгук та приймай участь у розіграші квитків в кіно";

2. Залишивши відгук на сторінці Фейсбук Автоцентр Паритет Hyundai або на карті Google «Автоцентр" ПАРИТЕТ "офіційний дилер Hyundai в Україні» ви автоматично стаєте учасником розіграшу, в якому будуть розігруватися квитки в кіно на 2 людини (вибір фільму і час сеансу вибирає переможець) ;

Кожен учасник отримає свій порядковий номер, після чого розіграш буде проводиться на сайті random.org. через генерацію випадкових чисел. Результат розіграшу буде оголошено 14.02.2019 на офіційній сторінці в Фейсбук, а також на офіційному сайті ТОВ "Паритет".

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.