Авторизация
Регистрация

Дива трапляються, а заслужені тим більше!

Компания

Головний приз від партнера народного музичного шоу «Караоке на майдані» торгової марки "Королівський смак", сніжно-біла HYUNDAI Elantra знайшла свого власника.

Представники ТМ "Королівський смак" вручили ключі від автомобіля Віталію Дерев'янчук - переможцю річного марафону "Караоке на майдані", краще народному співакові 2014 року.

Автоцентр «ПАРИТЕТ» вітає переможця із заслуженим призом! Бажаємо невичерпної творчої енергії та натхнення!

Дякуємо ТМ "Королівський смак" за вибір автоцентру «Паритет» та головного призу - модель HYUNDAI Elantra.

Чекаємо Вас в Автоцентрі «ПАРИТЕТ»!

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний «Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.