Авторизация
Регистрация

У дорогу з музикою: мультимедіа з навігацією в подарунок до Tucson

Новый Tucson Comfort, Express или Style с мультимедийной системой в подарок

До 17 серпня 2018 року при купівлі кросовера Tucson в автоцентрі «Паритет» ви отримуєте в подарунок мультимедійний комплекс Incar AHR-2461. В акції беруть участь комплектації Comfort, Express і Style.

Скориставшись спеціальною пропозицією, ви економите 14 500 гривень. 

Даруємо мультимедіа з навигациейією до нового Tucson Comfort, Express и Style

Про Hyundai Tucson
Tucson – автомобіль, зроблений в привабливому спортивному стилі. Таке авто не залишається непоміченим на дорозі. Згладжені форми мають і практичне значення: Tucson відрізняється мінімальним аеродинамічним опором. Дана особливість сприяє хорошій керованості і економії палива.

Салон автомобіля оформлений матеріалами, приємними на дотик. При його створенні був зроблений акцент на комфорті і внутрішньому просторі салону. Кожен з пасажирів і водій під час руху відчувають себе максимально зручно.

Ще більш приємними поїздки зробить мультимедійний комплекс Incar AHR-2461. Він стане для вас і розвагою, і цінним джерелом інформації.

Про мультимедіний комплекс Incar AHR-2461
Incar AHR-2461 – це ергономічний головний пристрій, який під стать сучасного стилю Hyundai Tucson.

Комплекс надає власнику наступні можливості:
• відтворення аудіо з дисків і карт пам'яті до 32 Гб;
• перегляд відео в будь-якому популярному форматі: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і т.д.;
• цифровий тюнер DVB-T2;
• 9-смуговий еквалайзер;
• підсилювач звуку 4×50 Вт;
• зовнішня антена GPS, що йде в комплекті;
• доступ до Google Market і багато іншого.

Incar AHR-2461 дозволяє прослуховувати музику при включеному навігаторі. В цей час водій не пропустить нічого важливого: при озвучуванні повідомлень музика приглушається.

Управління комплексом відбувається за допомогою механічних кнопок і 8-дюймового сенсорного дисплея 16: 9 TFT LCD. Incar AHR-2461 & ndash; це незамінний мультимедійний помічник в дорозі. Слухайте музику, переглядайте веб-сторінки, отримуйте інформацію про пробки і прогноз погоди, а також користуйтеся багатьма іншими перевагами сучасної мультимедіа-системи!

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена!

Детальну інформацію уточнюйте у наших консультантів по тел.: (044) 537 25 15 / (067) 247 85 67.

*Акція діє з 18 липня по 17 серпня 2018 року в ТОВ & laquo; Паритет & raquo;. Під подарунком мається на увазі отримання нового мультимедійного комплексу Incar AHR-2461, за умови покупки нового Hyundai Tucson в комплектації на вибір: Comfort, Express і Style 2017-2018 року випуску. Установка мультимедійного комплексу Incar AHR-2461 оплачується окремо.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ».

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля – тест-драйв*;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - мапа;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС з 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг. 

*Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.