Авторизация
Регистрация

«Хюндай Мотор Україна» разом з автоцентром Паритет презентують нові моделі Hyundai на iForum-2019

23.05.2019 в Міжнародному виставковому центрі - «Лівобережний» відбудеться одинадцятий Форум вітчизняних інтернет-діячів - iForum-2019. На цьому заході братимуть участь провідні фахівці IT сфери, маркетингу і PR.

У форумі виступатимуть експерти світового значення у сфері IT, нетворкінгу, а також буде створено експозицію «Місто Майбутнього», авто партнером якого виступить компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб'ютор автомобілів марки Hyundai.

Kona Electric на iForum-2019

Під час iForum-2019 буде проведена конференція, яка поділена на 7 тематичних напрямків:

  1. Інтернет бізнес;
  2. Стартапи;
  3. Реклама і просування;
  4. Інтернет технології;
  5. майбутнє;
  6. Digital Fun;
  7. CRM.

Сама експозиція Hyundai буде в павільйоні разом з спеціалізованої територією «Місто Майбутнього. На інтерактивному стенді Hyundai всі гості 11-го Форуму зможуть побачити новинку компанії - інноваційний електрокроссовер Kona Electric. Консультант автоцентру «Паритет» з радістю проконсультує і надасть детальну інформацію про характеристики нового електричного кросовера KONA EV.

Також всі учасники і гості iForum-2019 зможуть познайомитися з бестселерами Hyundai на майданчику перед головним павільйоном Форуму. Там будуть представлені моделі: i30 Fastback, Tucson і IONIQ Electric. Крім того, для всіх бажаючих буде організовано тест-драйв нової Elantra, Tucson і IONIQ Electric. Записатися на тест-драйв можна буде у консультантів, які працюватимуть в зоні експозиції Hyundai.

Чекаємо всіх 23 травня на Броварському проспекті, 15, МВЦ «Лівобережний» (павільйон 3-С) на інтерактивному стенді і в зоні тест-драйвів Hyundai.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.