Авторизация
Регистрация

У нас новий сайт! Детальніше у новині

Новый сайт

Цей сайт створений для Вас та використовує всі сучасні та актуальні технології, які впроваджує Hyundai Motor.

Друзі, раді повідомити, що офіційний дилерський центр ПАРИТЕТ спільно з офіційним дистриб'ютором автомобілів Hyundai - Хюндай Мотор Україна створили нову інтернет-платформу - www.hyundai-auto.com.ua..

Ми раді запропонувати Вам новий та зручний інтерфейс, адаптивність сайту під мобільні версії, а також усі послуги, і навіть більше, які є на сайті paritet.com.ua.

Ви також можете ознайомитися з модельним рядом, зробити запис на тест-драйв і зв'язатися з нами як по дзвінку, так і через чат або замовити зворотній дзвінок.

На новому сайті ми зробили все, щоб зв'язок з нами був легшим і пропонуємо Вашій увазі три нові інструменти:
1. Кредитний калькулятор, де Ви можете ознайомитись з попередніми розрахунками та залишити нам заявку для подання Заявки на кредит/розстрочку до банку.
2. Онлайн складдоступних авто по всій Україні.
3. Заявка на онлайн-консультацію.

Використовуючи сайт hyundai-auto.com.ua, Ви легко знайдете інформацію необхідну саме Вам. Зверху справа вказані всі онлайн форми, для того щоб ми з Вами зв'язалися і домовилися про зустріч на зручний для Вас час. У розділі контакти, Ви знайдете онлайн карту щоб прокласти маршрут від Вашого місця розташування на Автозаводську, 24, а також прямі номери наших відділів з сервісного обслуговування, відділу продажів автомобілів та відділу продажів оригінальних запасних частин та аксесуарів.

Ми будемо раді почути Ваше враження щодо використання нового сайту. Ваші ідеї чи зауваження Ви можете надсилати нам на Viber до відділу Маркетингу та розвитку за номером тел.: +38 067 352 5236 або на пошту [email protected].

P.S Для Вашої зручності сайт paritet.com.ua продовжує працювати.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.