Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai Motor офіційно представила модель Palisade

Palisade logo | Paritet

В рамках автосалону в американському Лос-Анджелесі 29 листопада був представлений флагман нового модельного ряду Hyundai - восьмимісний позашляховик Palisade.

Нова модель отримала свою назву від каліфорнійського курорту Pasific Palisades, який розташований в західному Лос-Анджелесі. Автомобіль буде вироблятися на південнокорейському заводі в Ульсані. Старт виробництва - екватор 2019 року.

Майк О'Брайен, віце-президент по цифровому і корпоративного планування, заявив: «Palisade розпорядженні новітніми системами безпеки, функціями зв'язку та комфорту, а також відмінною місткістю. Все це «упаковано» в сучасний дизайн. Palisade такий, яким повинен бути флагманський позашляховик від компанії Hyundai. Це ідеальний варіант як для тривалих поїздок, так і для сімейного використання ».

Привабливий дизайн

«Дизайн автомобіля підкреслює його флагманські особливості. У розробці зовнішнього вигляду Palisade брало участь кілька великих проектних груп. Я вважаю, що у них вийшов чудовий продукт. Упевнений, його по достоїнству оцінять покупці »- сказав глава дизайнерського центру компанії Санг-Юп Лі.

Hyundai Palisade | Paritet

Акцент зроблений на показності зовнішнього вигляду. 2-рівневі світлодіодні фари, велика решітка радіатора, атлетичні колісні арки, потужний профіль з виразними задніми стійками, сучасна задня оптика, наявність розділеної на дві секції панорамного даху сприяють створенню образу преміум-автомобіля класу SUV.

Коефіцієнт опору автомобіля - всього 0.33. Palisade володіє одними з кращих показників аеродинаміки в своєму класі. Цьому сприяє особлива форма спойлера, оптимальні кути нахилу передніх стійок, передній бампер з збільшеним кількістю повітрязабірників, а також дефлектори, які розташовані і спереду, і ззаду.

Hyundai Palisade foto 1 | Paritet

Висота кузова, - 1: 750 мм, довжина - 4 980 мм, ширина - 1 975 мм. Колісна база - 2 900 мм. Крім основних колірних рішень, покупці зможуть вибрати з наступного переліку: Beckets Black, Sierra Burgundy, Lagoon Silver, Steel Graphite, Moonlight Cloud і Forest Rain.

Утилітарність

Салон Palisade - це втілення комфорту і практичності. Для обробки використовуються преміальні матеріали: цінні породи дерева і шкіра Nappa. Автомобіль має три ряди сидінь з восьми- або семиместной посадочною формулою. Другий ряд має функцію One-Touch: завдяки зручній трансформації пасажири отримують повний доступ до 2-го і 3-го рядів. Крісла другого ряду оснащуються опцією кондиціонування і обігріву. Особливістю третього ряду є електропривод: він дозволяє розкладати і складати сидіння за допомогою натискання однієї кнопки. Біля кожного сидіння є порт USB. Загальна їх кількість - сім. Від більшості автомобілів свого класу Palisade відрізняється наявністю клімат-контролю на 3 зони. У дах монтуються дифузори, які сприяють рівномірному розподілу повітря.

Hyundai Palisade rear 2 | Paritet

Організація водійського місця виконана у відповідності зі строгими стандартами практичності і комфорту. Є дві панелі на вибір: аналогова і цифрова. Цифрова панель оснащується 12.3-дюймовим повнокольоровим екраном. Вона об'єднується з 10.25-дюймовим монітором мультимедійної системи. Мультимедіа-система оснащується новітніми опціями: одночасною підтримкою двох Bluetooth-пристроїв, навігаційною системою TomTom, додатками Android Auto і Apple CarPlay, потужною акустичною системою з функціями Clari-Fi і QuantumLogic.

Завдяки наявності проекційного монітора водій має можливість відстежувати важливу інформацію, не відволікаючись від управління автомобілем. Позашляховик обладнується внутрішнім зв'язком між пасажирами і водієм. Відмінною рисою авто є наявність системи Rear Sleep Mode, яка дозволяє відключати динаміки на 2-3 рядах, щоб не заважати сну пасажирів.

Салон Palisade є одним з найбільш просторих у своєму класі. Об'єм багажного відділення, яке розташовується за 3-им рядом, дорівнює 509 л. Якщо скласти крісла третього ряду, цей показник збільшується до 788 літрів, а якщо скласти і другий ряд, - до 1150 літрів.

Сучасні технології водіння

Позашляховик може мати «на борту» турбомотор CRDi з об'ємом 2,2 літра і потужністю 200 кінських сил або бензиновий двигун на 3,8 літри з потужністю 295 кінських сил. В обох випадках автомобіль оснащується КПП на вісім ступенів Shift-by-wire, яка управляється кнопками. Коробка передач особлива тим, що самостійно перемикається в режим парковки при глушіння двигуна або відкритті однієї з дверей.

Hyundai Palisade rear | Paritet

На вибір є два приводи: передній або повний привід HTRAC з електронною муфтою, яка відповідає за підключення задньої осі. Можна вибрати з 7 режимів водіння. Серед них водій знайде новий режим Snow. Його варто активувати при русі по льоду або снігу. Ефективність нового режиму була перевірена командою випробувачів в шведському місті Ар'єплуг, який розташований біля Полярного кола.

Автомобіль має точне управління, яке гарантує електромеханічний підсилювач керма R-MDPS. Комфортно пересуватися на Palisade по будь-якій поверхні дозволяє вдосконалена задня підвіска.

Гарантія безпеки

Hyundai Palisade має сім подушок безпеки, включаючи подушку, яка розміщується на рівні колін водія. У позашляховика є великий комплекс систем безпеки Hyundai SmartSence.Напрімер, він включає в себе такі корисні опції, як система попередження фронтального зіткнення і безпечного виходу пасажирів.

Безпека пасажирам і водієві гарантує також міцність деталей, які виготовляються методом гарячого штампування. Для виготовлення самого кузова використовується надміцна сталь власного виробництва.

Автомобіль буде виготовлятися на південнокорейському заводі в місті Ульсан. Palisade надійде в продаж влітку 2019 року. В Україні позашляховик буде ввезений в другому півріччі. Список доступних комплектацій і ціна автомобіля буде озвучена перед стартом продажів.

Автомобілі Hyundai можна купити в кредит на умовах програми Hyundai Finance.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - карта;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг.
  • * Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.