Авторизация
Регистрация

Новий Hyundai Tucson Facelift вже в автоцентрі «Паритет»!

Hyundai Tucson Facelift доступен в автоцентре Паритет

Серед змін в порівнянні з попереднім варіантом - масштабне оновлення дизайну і вдосконалені системи допомоги водієві.

Розроблений в Європі, новий компактний позашляховик Hyundai виходить на ринок з оновленим, яскравим дизайном, просунутими технологіями і зручними функціями для задоволення потреб сучасних клієнтів.

«Оновлений Tucson привносить свіжий погляд, маючи багато спільного з новітніми мо-делямі Hyundai. Він відрізняється наявністю великої кількості поліпшень для більш зручного водіння », - каже Андреас-Крістоф Хофманн, віце-президент по марці-тингу і продуктам в Hyundai Motor Europe. «Завдяки цьому великому оновленню ми очікуємо, що Tucson залишиться все таким же привабливим для наших клієнтів, ко-торие роблять цю модель найбільш популярною».

Любов і довіра від європейських клієнтів
Розроблений і вироблений в Європі, Tucson відповідає найсуворішим стандартам якості, завдяки чому відповідає очікуванням європейських клієнтів і продол жает історію успіху компанії в цьому регіоні. Привабливість дизайну досягає-ся завдяки радіаторних гратах Cascading Grille, вишуканою системі освітлення з LED світлодіодними фарами, а також піднесеному переднім бампером, захист двига-теля і новому дизайну коліс. Автомобіль оснащений оновленими задніми фарами, переробленим заднім бампером і глушником. Пропонуючи власнику поєднання від-особистої місткості, ергономічного дизайну інтер'єру та широкого вибору сучас-сних двигунів, новий Tucson дозволяє домогтися більшого комфорту і динамічний-ності під час руху.

Двигун для кращої продуктивності
Новий Tucson оснащується двома бензиновими двигунами. Всі вони перероблені для зменшення розміру і обсягів викиду CO2.

Найпотужнішим агрегатом в асортименті є дизельний двигун 2.0 з мощ-ністю 137 кВт / 186 к.с. Цей високопродуктивний двигун оснащений повним при-водом і може бути пов'язаний з 6-ступінчастою механічною коробкою передач (6MT) або з 6-ступінчастою автоматичною КПП (6AT).

Зручне водіння для всіх
Завдяки новітнім розважальних функцій Hyundai Tucson ідеально підходить для сучасних користувачів. Мультимедійний функціонал складається з високоякіс-чественной звукової системи Krell, бездротового зарядного пристрою для мобіль-ного телефону стандарту QI і семидюймовий екрану, підтримує Apple CarPlay, Android Auto і Bluetooth. Для ефективної і комфортної їзди від точки A до точки B автомобіль може бути оснащений Восьмидюймовий навігаційною системою, яка може запропонувати власнику 3D-карти і семирічну безкоштовну передплату на LIVE Services, включаючи оновлення інформації в режимі реального часу. Стандартний USB-порт дозволяє підключати мобільні пристрої. Ще одна корисна функція - USB-порт ззаду, який є додатковим джерелом енергії для заряджений-ня гаджетів.

Новітні активні системи безпеки
Система безпеки і допомоги водієві Hyundai SmartSense відповідає сучас-менним європейським стандартам. Автомобіль оснащується системою моніторингу сліпих зон (SVM), яка дає можливість водієві ефективно оцінювати навколишнє середовище. Це дозволяють зробити камери, що забезпечують огляд на 360 граду-сов.

Сучасний, привабливий, зручний і оновлений Tucson тепер доступний для українських автолюбителів. Придбати його можна в автоцентрі «Паритет». Детальну інформацію уточнюйте у наших консультантів за тел .: (044) 537 25 15 / (067) 247 85 67.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ».

Всі переваги до Ваших послуг:

  • зручність вибору і випробування автомобіля – тест-драйв*;
  • вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  • зручне територіальне розташування - мапа;
  • працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС з 10:00 до 18:00;
  • комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  • можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  • 14 років гарантованої якості надання послуг. 

*Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.