Авторизация
Регистрация

Оновлений Hyundai Grand Santa Fe вже доступний для замовлення!

Обновленная версия Hyundai Grand Santa Fe

Уже зараз в автоцентрі «Паритет» приймаються замовлення на оновлену версію Hyundai Grand Santa Fe. Перші автомобілі Grand Santa Fe з'являться в Україні вже на початку 2017 року.

На українському ринку оновлений позашляховик буде доступний в трьох комплектаціях: Impress, Premium і VIP.

  Нова модифікація Grand Santa Fe отримала модернізований 2.2-літровий дизельний турбодвигун CRDi потужністю в 200 к.с., більш міцну конструкцію кузова і поліпшену підвіску. У всіх комплектаціях оновленого Grand Santa Fe доступна система економії палива IDLE STOP & GO.

  Значні зміни відбулися в дизайні новинки. Від попередньої версії Grand Santa Fe відрізняється гратами радіатора, яка отримала прямокутну форму і додаткові горизонтальні планки, вертикально інтегрованими в передній бампер ходовими вогнями і змінами задньої оптики. Також, за рахунок редизайну переднього і заднього бамперів, зменшилася габаритна довжина автомобіля, яка зараз становить 4905 мм.

  Майбутній власник автомобіля гідно оцінить нову панель приладів з 4.2-дюймовим TFT-екраном бортового комп'ютера і якісні матеріали обробки. А також комплектації моделі, які поповнилися новим сучасним обладнанням і допоміжними системами.

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість оплати кредитними картами і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Будь першим! Замов оновлений Hyundai Grand Santa Fe вже зараз!

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером Hyundai в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест драйву, trade - in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів HyundaiMotorCompany і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.